Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.510
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.510
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Para ve Ekonomide Bu Haftanın Gelişmeleri! | Kripto Takvimi!

Kripto Para, Bitcoin, Ekonomik Takvim, Kripto Takvimi,

Kripto para piyasaları ve ekonomi camiasında bu hafta yaşanacak bir dizi önemli gelişmeyi sizler için derledik! İşte Haftalık kripto takvimi!

18 Aralık Pazartesi:

Icon (ICX) Mainnet Güncellemesi ile Yenilik Peşinde

Bu hafta Pazartesi günü, Icon (ICX) projesi önemli bir adım atacak ve Mainnet güncellemesi gerçekleştirecek. Bu güncelleme, projenin gelecekteki gelişimine yönelik önemli bir kilometre taşı olabilir.

Dikkatinizi Çekebilir: Kripto Borsası Binance Bu Altcoin’i Listeledi Fiyat Uçtu!

19 Aralık Salı:

Avrupa Bölgesi Enflasyon Oranı Açıklanacak

Salı günü, Avrupa Bölgesi Yıllık Enflasyon Oranı (TÜFE) açıklanacak .Piyasalarda yer alan beklenti: %2,4 seviyesi. Bir Öönceki ay ise TÜFE oranı %2,9 olarak açıklanmıştı.  Bu veri, ekonomistler ve yatırımcılar için Euro bölgesindeki enflasyon eğilimini anlamak adına önemli bir gösterge olabilir.

BakerySwap (BAKE) İlk Launchpad’ini Gerçekleştiriyor

BakerySwap, Salı günü BRC-20 ağındaki ilk launchpad’ini gerçekleştirecek. BakerySwap (BAKE) kullanıcıları için yeni fırsatlar ve projelerin tanıtılması anlamına geliyor.

Frax (FXS) Halvingi

Frax (FXS), Salı günü halving gerçekleştirecek. Bu, projenin token arzının azalması ve fiyat üzerinde potansiyel etkiler doğurabilir.

19 Aralık Çarşamba:

Polygon (MATIC) RWA’lar ve Kurumsal Boyut Duyurusu

Çarşamba günü, Polygon (MATIC) projesi RWA’lar ve kurumsal boyutu hakkında bir duyuru yapacak. Bu, projenin genişleme stratejisi ve gelecekteki hedefleri konusunda yatırımcılara ve kullanıcılara önemli bilgiler sunabilir.

KyberSwap (KNC) Saldırıdan Etkilenenlere Hibeleri Açıklayacak

KyberSwap, Çarşamba günü saldırıdan etkilenen kullanıcılar için vereceği hibeleri duyuracak. Bu adım, kullanıcıların güvenliğine ve projenin topluluk desteğine vurgu yapabilir.

20 Aralık Perşembe:

TCMB Faiz Kararı ve ABD GSYİH Verisi

Perşembe günü, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı açıklanacak. Bir önceki ay yaşanan artış ile birlikte faiz oranı %38,50 seviyesine yükselmişti. Aynı gün ABD Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) verisi de paylaşılacak. Bu veriler, küresel ekonomiye dair önemli ipuçları sunabilir.

21 Aralık Cuma:

ABD Çekirdek Kişisel Tüketim Giderleri Fiyat Endeksi (PCE)

Cuma günü, ABD Çekirdek Kişisel Tüketim Giderleri Fiyat Endeksi (PCE) açıklanacak. Bu veri, ABD ekonomisinin enflasyon trendi hakkında önemli bilgiler sağlayabilir.

Kilidi Açılacak Coinler ve Arz Miktarına Göre Listesi:

  • ALGO (22 Aralık): 6.4M $ – %0.33 artış
  • ID (22 Aralık): 5M $ – %0.92 artış

Bu hafta kripto ve ekonomi dünyasında yaşanacak gelişmeleri yakından takip ederek, yatırımcılar ve meraklıları için heyecan verici bir hafta olabilir. Yatırım kararları öncesinde güncel verileri takip etmeyi unutmayın.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir