Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.586
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.586
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Blok Zincirlerin Komisyon Oranları Hafta Sonunda Uçuşa Geçti!

kripto blok zincir

Meme Coin, NFT ve inscription çılgınlığı devam ederken, blok zincirlerdeki ağ işlem ücretleri hafta sonu boyunca artış gösterdi.


Son zamanlarda, Avalanche, zkSync Era, BNB Chain ve çeşitli blok zincir ağlarındaki kullanım oranları önemli ölçüde artış yaşadı, hala da artmaya devam ediyor.

Bu çılgın artışın örneklerinden biri, Avalanche ağıydı, çünkü sadece o gün 5,6 milyon dolardan fazla gaz harcamasıyla en fazla gaz tüketen ağ oldu. Ardından, Aribitrum One, yazıtlar için harcanan 2,1 milyon dolarla ikinci sırada yer aldı.

EVM yazıtları, benzersiz değiştirilemez tokenlar (NFT’ler) oluşturmak amacıyla işlem çağrısı verilerine gömülen bilgilerle birlikte zincir üzerinde yer alıyor, bu da kripto ekosistemindeki çeşitlenmenin arttığını bizlere gösteriyor.

Yapılan araştırmalara göre Bitcoin işlem ücretlerindeki bu artış ve ağın amacına uygun olarak kullanılmasındaki zorluk, birçok kullanıcı için eşler arası dijital para transferini zorlaştırdı. Bitcoin ağı da hafta sonu boyunca yazıtlarda bir artış yaşadı ve bu durum blok alanı talebini ve işlem ücretlerini artırdı. Bazı verilere göre çeşitli ağlar üzerinde halâ onaylanmamış işlemler bulunuyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir