Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.590
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.590
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BONK ile Beraber SOL Telefon Fiyatları Uçtu

BONK ile Beraber SOL Telefon Fiyatları Uçtu

BONK adlı köpek temalı memecoin, Solana blockchain’ine ait Saga telefonlarının satışlarını canlandırdı. Başlangıçta üreticiler tarafından “başarısız bir girişim” olarak değerlendirdi. Ancak telefonlar, şu anda 5 bin dolara kadar fiyatlanıyor. eBay verilerine göre, bazı telefonlar 2 bin doların üzerinde satıldı ve çoğu “mühürlü ve açılmamış” olarak listelendi.

Solana Saga telefonu bu yazımızdan inceleyebilirsiniz: İkisi Bir Arada Solana Saga Telefon

Solana Saga telefonlarının satışlarını arttırmak için, her telefon sahibine dağıtılacak olan 30 milyon BONK token’ı içeren bir airdrop duyurusu yaptı. Yapılan duyurunun ardından arbitraj trader’ların dikkatini çekti. Geçtiğimiz hafta telefonun fiyatı 599 dolardı. yapılacak airdrop ise yaklaşık olarak 700 dolara denk geliyor.

Solana Saga sitesine gitmek için buraya tıklayınız.

BONK tokenı, kasım ayının başlarında hızlı bir popülerlik kazandı. 24 saat içinde yüzde 110 değer kazanarak 30 günlük getirisini yüzde 700’ün üzerine çıkardı. Görünüşe göre bu yükseliş, Solana’nın yaşadığı satışlarındaki düşüşü dengelemekte.

Solana’nın kurucu ortağı Raj Gokal, Twitter’da yaptığı paylaşım yaptı.

“Saga satışları son 48 saatte 10 katına çıktı ve yeni yıla girmeden tükenecek gibi”  cümlesine şu şekilde devam etti “Gokal, cuma günü Saga’nın ABD ve Avrupa Birliği’nde tükendiğinin haberini verdi.”

Cihazların hızlı bir şekilde satılmalarına güvenerek diğer ortak olan Anatoly Yakovenko ise telefonun fiyatını artırmaları gerektiğini düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir