Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kilidin Açılması ve Dijital Varlık Likiditesi: Ne Beklenmeli?

Kilid
OP ve YGG, Kilidin Açılması Yaklaşırken Satış Baskısı Hissedilmeye başlandı. Ethereum Layer 2 çözümü olan Optimism’in yerel tokeni OP ve Yield Guild Games’in YGG tokeni,Geçtiğimiz gün Asya’daki işlemlerinde değer kaybetti. Her iki token için de hafta sonuna doğru kilidin açılması planlanıyor.
Dijital varlıklar dünyasında, kilidin açılması, bir projenin tokenlerinin belirli bir miktarının, borsada listelendikten sonra takım üyelerinin perakende yatırımcılara karşı hızlı satış yapmasını önlemek için daha önce kilitlenmiş olmasının planlı serbest bırakılmasını ifade eder. Bu tür kilidin açılmaları, likiditeyi artırır ve genellikle olumsuz bir işaret olarak görülümektedir. Ancak bazı analistler bunun yalnızca mevcut piyasa trendini güçlendirdiğini savunmaktadır. Piyasa verilerine göre, OP son 24 saatte %3.5, YGG ise %3 düştü.
OP, son 14 günde %24, YGG ise yaklaşık %32 değer kaybetti. Öte yandan, DYDX, 1 Mayıs’ta dolaşımdaki arzının %10.7’sini, yaklaşık 78 milyon dolar değerinde serbest bırakacak. Token Unlocks’tan alınan verilere göre, bu token yaklaşan kilidin açılmasından baskı hissetmiyor; sadece %1.2 düşüş gösterdi.
Sonuç olarak, OP ve YGG tokenleri, yaklaşan kilidin açılmaları öncesinde değer kaybederken. DYDX’nin benzer bir durumdan etkilenmemesi dikkat çekicidir. Bu, farklı tokenlerin piyasa koşullarına ve yatırımcı algısına nasıl farklı tepkiler verebileceğini göstermektedir. Kilidin açılması genellikle piyasada olumsuz bir etki yaratırken. Bazı durumlarda mevcut piyasa eğilimlerini yansıttığı veya güçlendirdiği görülmektedir. Bu, yatırımcıların bu tür olaylara karşı dikkatli olmaları gerektiğini ve piyasa dinamiklerini dikkatle izlemeleri gerektiğini vurgular.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir