Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.282
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.282
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

KDA Haftaya Yükseliş ile Başladı! KDA İçin Önemli Seviyeler Neler?

Kadena

Kadena(KDA), başladığı yükseliş hareketi ile iki haftada yaklaşık yüzde 150‘lik hareket ile yatırımcılarını sevindirdi. İşte sizler için hazırladığımız KDA analizi ve önemli seviyeler!

Kadena Coin, Kadena blok zincirinde kullanılan kripto para birimidir. KDA Blok Zinciri yüksek performanslı, ölçeklenebilir ve hem kamu hem de özel zincirler için tasarlanmıştır. Kadena Coin, zincirdeki işlemlerin gerçekleştirilmesi ve madencilerin ödüllendirilmesi için kullanılır.


Kadena(KDA) hakkında detaylı bilgi için hazırladığımız “Kadena Coin Nedir?” yazımıza göz atabilirsiniz!


KDA Coin, yaklaşık iki hafta önce önemli bir direnç seviyesini kırarak market yapısını yukarı yönlü değiştirdi. Daha sonrasında 24 Aralık Pazar günü başladığı sert yükseliş hareketi ile birlikte iki günde yaklaşık yüzde 105’lik, üç haftada ise yaklaşık yüzde 150’lik hareket ile yatırımcılarını güldürmeyi başardı. $KDA şu anda $1.470 seviyesinde işlem görüyor.

KDA Günlük Grafik

Geçtiğimiz haziran ayından, aralık ayının başına kadar $0.410$0.700 seviyeleri arasında hareketini sürdürerek akümüle olan $KDA, 5 Aralık günü bu bölgeyi hacimli kırarak market yönünü yukarı olarak değiştirdi. Fiyat bu bölgeyi kırdıktan sonra verdiği retestin ardından $1.699 seviyesine kadar çıkmayı başardı. Kırmızı bölge önemli bir S&R Flip bölgesi olduğundan dolayı bu bölgenin üstünde günlük kapanış görülmesi oldukça önemli duruyor.

Bu bölgenin üstünde günlük kapanış görmemiz durumunda fiyatın üst taraftaki açık likidite bölgelerini hedeflemek istemesi muhtemel. Bu seviyeler sırasıyla $1.798 ve $2.450 seviyeleri.

Fiyatın kırmızı bölge üstünde kapanışlar yapmadıkça ve ek onaylar ile yükselişi desteklenmediği sürece bu bölgelerden alım yapmanın riskli olduğunu söylemekte fayda görüyoruz. Geri çekilmelerde ise beklenebilecek fiyatın tutunabileceği ilk bölge olarak $1.145 seviyeleri takip edilebilir.

KDA Coin almak için Binance, OKX, Bybit gibi büyük borsaları kullanabilirsiniz. Bu borsalara indirimli komisyon tutarları ile kayıt olmak için BURAYA göz atabilirsiniz.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir