Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.642
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.642
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kaspa (KAS) 50x Kaldıraçla Binance’de

Kaspa (KAS) 50x Kaldıraçla Binance'de

Kaspa (KAS) 50x kaldıraçla Binance’de vadeli işlemler bölümünde listeleniyor. Geçen ay %163’lük kayda değer bir kazanç elde eden kripto para birimi Kaspa (KAS), Binance’in sürekli vadeli işlem piyasasında ilk kez sahneye çıktı. Yatırımcıların USDT eşleştirmelerinde 50 katına kadar kaldıraçla pozisyon almasına olanak tanıdı. Ancak bu hamle, Kaspa’nın bugün %4,49’luk hafif bir fiyat düşüşü yaşamasına rağmen kripto alanında güçlü performans sergilemeye devam etmesiyle dikkat çekti.

Kaspa (KAS), Binance vadeli işlem piyasasına adını duyurmadan önce Haziran 2022’de gerçekleştirdiği başarılı kitlesel fonlama kampanyası ile dikkat çekti. Bu kripto para, Binance’in yanı sıra Bybit ve Coinone gibi önde gelen merkezi borsalarda (CEX’ler) listelenmiş durumda, ancak henüz Binance’te spot ticaret için kullanılamıyor.

Binance Vadeli İşlemler, 17.11.2023 02:00’de (UTC) 50 katına kadar kaldıraçla  USDⓈ-M KAS kalıcı sözleşmesini başlatacak .

USDⓈ-M KAS Sürekli Sözleşmesine ilişkin daha fazla ayrıntıyı aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz:

Kaspa (KAS) 50x Kaldıraçla Binance'de

Fonlamalar Hakkında

  • Lansman sırasında KASUSDT Sürekli Sözleşmesinin maksimum fonlama oranı +%2,00 / -%2,00’dir.

  • Fonlama ücreti ödeme sıklığı her dört saatte birdir.

Kaspa (KAS) 50x Kaldıraçla Binance'de

  • Piyasa riski koşullarına bağlı olarak Binance, fonlama ücreti, onay büyüklüğü, maksimum kaldıraç, başlangıç ​​teminatı ve/veya sürdürme teminatı gerekliliklerini içeren KASUSDT Sürekli Sözleşmesinin spesifikasyonlarını zaman zaman ayarlayabilir.

  • Çoklu varlık modu kullanıcıların geçerli indirimlere tabi olarak KASUSDT Sürekli Sözleşmesini birden fazla marjin varlığı arasında alıp satmasına olanak tanır. Örneğin, Çoklu Varlık Modu etkinleştirildiğinde, kullanıcılar KASUSDT Sürekli Sözleşmesinde işlem yaparken BTC’yi marjin olarak kullanabilirler. 

Kaspa (KAS), GPU madenciliği verimliliğini artıran PoW-DAG hibrit fikir birliği mekanizması ile öne çıkıyor. Bu gelişmelerle sadece 17 ay içinde ilk 30 kripto arasına girdi.

Fiyat tahmin algoritması, genel konsolidasyon etkisiyle Kaspa’nın 17 Aralık’a kadar %2,5’lik mütevazı bir büyüme görebileceğini öngörüyor. Bu tahmin, Binance’in spot ticaret hacmindeki %43,9’luk baskın payıyla uyumludur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir