Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.060
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.060
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Jito , Solana ve Coinbase Vakfı 12 Milyon Dolar Bütçe Ayırdı !

Jito

Solana tabanlı proje Jito, ilk yönetim delegeleri grubunu ortaya çıkardı. Proje, bu bireylere büyük bir oy gücü devrediyor.

Solana tabanlı staking projesi Jito‘nun başlangıç yönetim topluluğu, Coinbase Cloud, Solana Vakfı ve kendi topluluğundan bireyleri içerecek.

Bir açıklamaya göre, projenin belirlediği 17 birey ve projenin arasında araştırma şirketi Gauntlet, altyapı platformu Chainflow ve pazarlama ajansı Flipside bulunmaktadır.

Jito Vakfı, toplulukta toplamda 12 milyon JTO (23.5 milyon dolar) oy hakkı atayacak, bu da eşit şekilde dağıtılacak.Bu oran yaklaşık olarak  JTO jetonunun dolaşımdaki arzının yaklaşık %10‘unu temsil ediyor.

Jito Ağı Çekirdek Katkıda Bulunucusu Lucas Bruder : “Solana’da geçmişte yönetim, diğer zincirlerle kıyaslandığında pek aktif değildi, Jito Vakfı’nın delegasyon programının Solana’daki yönetimi yeni bir seviyeye taşıyabileceğini umuyoruz.” dedi.

Delegeler, oy gücünü projenin gelecekteki yönünü yönlendirmek için yönetim forumu aracılığıyla kullanacaklar.Vakıf, yaklaşan oyların arasında, doğrulayıcıları izleyen gelecekteki staking ürünü StakeNet’in başlatılmasının da bulunduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir