Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.723
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.723
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Puffer Finance, TVL’de 850 Milyon Doları Geride Bıraktı!

Puffer Finance, TVL'de 850 Milyon Doları Geride Bıraktı!

Puffer Finance, piyasaya çıktığından bu yana, akıllı sözleşmelerinde kilitlenen toplam varlık değeri(TVL) 850 milyon dolara ulaştı. Bu TVL değeri ile birlikte, Ethereum üzerindeki ikinci büyük likit restaking protokolü haline geldi.

Ethereum likit restaking protokolü olan Puffer Finance‘de, 1 Şubat’ta piyasaya sürülmesinden itibaren kilitlenen toplam varlık miktarı 850 milyon dolara ulaştı ve türünün en büyük ikinci protokolü haline geldi.

1 Şubat’ta başlatılan Puffer Finance, kullanıcıların Ether yatırıp likit bir staking tokeni almasını sağlar ve bu token ile ETH staking ve restaking (aynı ETH’nin birden fazla protokolde staking yapılarak ek getiri elde edilmesi) işlemlerinden getiri elde edilmesine olanak tanır.


Puffer Finance ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara BURAYA tıklayarak göz atabilirsiniz.


Puffer Finance, Kategorisinde Yükselmeye Devam Ediyor!

Puffer Finance, piyasaya sürüldüğü ilk günde, 146 milyon dolar TVL‘ye ulaşmıştı. Birkaç gün sonrasında, benzer projeleri geçerek likit restaking protokollerinin ikinci sırasına yükseldi. 10 Şubat’ta 850 milyon dolar seviyesini de aştı ve lider konumda olan Ether.Fi‘nin 1.04 milyar dolarlık TVL’sine yakın bir mesafeye yükseldi.

Puffer Finance, piyasaya sürülmeden önce Binance Labs‘ten yatırım aldığını duyurdu. Bu yatırımından önce, Brevan Howard Digital, Jump Crypto ve Lightspeed Faction gibi diğer tanınmış yatırımcılardan da fon topladı. Proje, geçen Ağustos ayında 5.5 milyon dolarlık bir tohum turu ve başlangıçta 650.000 dolarlık bir ön satış turu düzenledi.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir