Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.991
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.991
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase Tarafında 2 Yeni Listeleme !

Coinbase

Son gelişmelere göre, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Coinbase, kullanıcılarına yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Bu seferki duyurusunda, Aerodrome Finance (AERO) ve Velodrome Finance (VELO) gibi iki yeni altcoini listeleyeceğini açıkladı. Ancak, AERO’nun yüksek volalite uyarısı ile deneysel etiketi altında listeleneceğini belirtti.

Coinbase yaptığı resmi açıklamaya göre;

“Aerodrome Finance Base ağında, Velodrome Finance ise Optimism ağında desteklenecek. Bu yeni listelenen altcoinler için alım satımların, likidite koşullarının sağlanmasının ardından 6 Şubat 2024 saat 20:00 civarında başlayacak.”

Bu yazıyı da okumanızda fayda var: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 6 Şubat

Coinbase son zamanlarda yaptığı listeleme duyurularına bir yenisini eklemesi, kripto para piyasasında heyecan oluşturdu. Listeleme haberi gelen altcoinlerde ister istemez hacimsel bir yükseliş görülüyor.

Kısa bir süre önce yaptığı başka bir duyurusunda borsa, listeleme yol haritasına Helium (HNT) ekosisteminden bir altcoin olan Helium Mobile’ı (MOBILE) eklemişti.

Özellikle, Helium (HNT) ekosisteminden gelen Helium Mobile (MOBILE) gibi yeni altcoinlerin eklenmesi, Coinbase’in listeleme yol haritasındaki genişlemeyi gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir