Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.946
% 2.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.946
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Japon Firma, 3iQ Digital Holdings’ın Çoğunluk Hissesini Satın Alıyor!

Monex Group, Japon Firma,

Monex Group, kripto varlık yönetimi alanındaki hizmetlerini genişletmek amacıyla 3iQ Digital Holdings’ın çoğunluk hissesini 39,8 milyon dolara satın alacak. Bu stratejik adım, kripto popülaritesindeki artışa cevap olarak öne çıkıyor ve Monex’in küresel pazardaki liderliğini pekiştirmeyi hedefliyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 29 Aralık

Monex’in açıklamasına göre, satın alma işlemi, kurumun varlık yönetimi işini güçlendirecek ve kripto paralara olan ilgiyi artıracak. Japonya, kripto dostu bir ülke olarak bilinirken, bu anlaşma ülkenin liderliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Geçtiğimiz yıl yaşanan endüstri çöküşlerinin ardından kripto paralara olan ilgi artarken, Monex’in hamlesi kurumsal yatırımcı güvenini artırmayı hedefliyor. Şirket, Japonya’da online aracılık ve kripto borsası işletiyor, müşterilere güvenli bir ortam sağlıyor.

TD Cowen, Monex’e danışmanlık yaparken, Cinaport Capital 3iQ’nun danışmanlığını üstlenmiştir. Bu stratejik işbirliği, finansal pazarda etkili bir şekilde varlık yönetimi ve kripto hizmetleri sunma kapasitesini artırmayı amaçlamaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir