Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.713
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.713
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Celsius Network, Bitcoin Madenciliğine Adım Atıyor!

Celsius Network, bitcoin Madenciliği

ABD merkezli kripto kredi sağlayıcısı Celsius Network, iflas yargıcının onayıyla Bitcoin madenciliğine geçme planını hayata geçiriyor. Yargıç, Celsius’un ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu engeli sonrasında iflas planını güncelleme izni verdi.

Japon Firma, 3iQ Digital Holdings’ın Çoğunluk Hissesini Satın Alıyor!

Celsius, Temmuz 2022’de, COVID-19 salgını sırasındaki sektör büyümesi sonrasında iflas koruması için başvuruda bulunmuştu. Ancak, SEC tarafından reddedilen planın ardından, şirket Bitcoin madenciliği ve yeni iş kollarına odaklanma kararı aldı.

Yeniden yapılanma planı, 225 milyon dolarlık kripto varlıklarını serbest bırakarak reddedilen iş kollarını finanse edecek. Celsius’un geçici CEO’su Chris Ferraro, bu kararın önemini vurgulayarak, “Kripto para birimini hemen dağıtmaya odaklanıyoruz” dedi.

Celsius, madencilik faaliyetlerini yürütmek için US Bitcoin Corp’u seçti. Bu adım, şirketin geniş hedeflerine ulaşmak ve iflas sonrası toparlanma sürecini hızlandırmak için atılan önemli bir adım olarak görülüyor. Celsius, iflastan çıkmayı 2024 yılının başlarında planlıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir