Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.873
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.873
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İşte O Entegrasyon, Binance Borsasına Geliyor!

binance

Binance, para yatırma ve çekme işlemleri için Bitcoin Lightning Network’ün entegrasyonuna yönelik hazırlıklarını duyurdu.


▪️ Binance, resmi Twitter hesabı üzerinden 20 Haziran itibarıyla Bitcoin Lightning Network entegrasyonlarıyla ilgili heyecan verici bir duyuru yaptı. Borsa, artık Bitcoin Lightning Network üzerinde node’ları çalıştırmaya başladığını duyurdu.

▪️ Binance, yayınladığı tweet’te, dikkatli bazı kullanıcıların yeni Lightning Network node’larını fark ettiğini belirtti ve “Evet, doğru tahmin ettiniz, biziz!” ifadesini kullandı.

▪️ Son dönemlerde Bitcoin’in işlem ücretlerindeki artışlar, birçok kripto borsanın Bitcoin Lightning Network’e geçiş yapma konusunda teşvik edici bir etken olmuştur. Özellikle Binance, 8 Mayıs’ta yayınladığı tweet ile borsanın Bitcoin Lightning Network entegrasyonuna yönelik hazırlıklarına başladığına dair sinyaller vermişti.

▪️ Bu adım, kullanıcıların daha hızlı ve düşük maliyetli işlemler yapmalarını sağlayarak, Binance’in müşteri deneyimini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

▪️ Binance CEO’su Changpeng Zhao, Haziran ayının başlarında, Bitcoin Lightning Network entegrasyonu hakkında bazı ipuçları verdi. Zhao, Twitter’da katıldığı bir soru cevap etkinliğinde Lightning Network’ün kripto endüstrisi için potansiyel faydalarını ve önemini kabul etti.

binance cz

▪️ Bu açıklamalarıyla, Binance’nin gelecekteki stratejilerinin Bitcoin Lightning Network’in getirdiği çözümler üzerine odaklanabileceğini ve kullanıcılarının deneyimini daha da geliştirmeyi hedeflediğini göstermiş oldu.

▪️ Binance, bununla birlikte, hala yapılması gereken birçok teknik çalışmanın olduğunu vurguladı. Binance yetkilileri, Bitcoin Lightning Network’ün tam olarak platformlarına entegre edildiğinde kullanıcılarına bilgi vereceklerini belirtti.

▪️ Bu, Binance’in özenli bir yaklaşımla entegrasyon sürecini yönettiğini ve kullanıcılarını doğru bilgilendirmek için gerekli adımları atmaya odaklandığını göstermektedir. Bu süreçte, Binance’in müşteri memnuniyetini ön planda tutarak teknik altyapıyı sağlamlaştırmak için çalıştığını söyleyebiliriz.

Ledger Recover Nedir? Ne İşe Yarar? Adlı yazımızı incelemek için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir