Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.599
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.599
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FTX Borsasının Danışmanlara Verdiği Ücret Hayrete Düşürdü!

FTX

Bildiğiniz gibi FTX bir süre önce iflas etmişti ve piyasada bir korku havası başlamıştı. FTX ise bu duruma çözüm bulmak için çeşitli danışmanlara yüksek ücretler ödüyor.

İlginizi çekebilir: SEC, Binance Ve FTX Hakkında Şok İddiada Bulundu!

Öyle ki, FTX’in danışmanlara ödediği para 120 milyon doları geçmiş bulunuyor! FTX danışmanlarının verdiği bilgilerde, 1 Şubat ile 30 Nisan arasında ödenen ücret tam tamına 121.8 milyon dolar ediyor.

FTX’in tuttuğu Sullivan & Cromwell şirketinin avukatları söz konusu dönem için borsadan 37.6 milyon dolar ödeme aldı. Bu ödeme genel masrafların %30.9’u yapıyor. Bir diğer ödeme alan yatırım bankacılığı şirketi Jefferies ise genel masrafların %0.6’sı kadar ödeme aldı. Bu da en düşük ödeme yüzdesi oluyor.

FTX Her Yolu Deniyor

Borsa sadece yukarıda söz ettiğimiz şirketlere ödeme yapmıyor. Ayrıca ödeme yaptığı pek çok şirket bulunuyor. Bunlardan biri ise Alverez ve Marsel şirketi oluyor. FTX söz konusu şirketin avukatlarına tam tamına 37 milyon dolar ödeme yaptı. Bu ödemenin içinde konaklama, yemek ve diğer masraflar da bulunuyor.

Borsa müşterilerine ödeme yapabilmek veya borsayı tekrar açabilmek için çeşitli yollar deniyor. Özellikle avukat şirketlerine en yüksek meblağları ödüyor.

Ikigai Asset Management’in yetkilisi olan Travis Kling ise kullanıcılara geri ödeme yapmanın en iyi yolunun, borsayı tekrar başlatmak olduğunu vurguladı. Böylelikle borsa para kazanabilecek ve kazandığı paralar ile alacaklılara ödeme yapacak. Ayrıca Ikigai Asset Management şirketi varlıklarının yüksek miktarda olan kısmını FTX’te saklıyordu.

İlerleyen zamanlarda ne olacak, FTX borsayı yeniden başlatabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir