Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.834
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.834
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

HTX Hack Saldırısına Uğradı!

HTX borsası CEO’su Justin Sun, 5.000 Ethereum (7,9 milyon dolar) kaybına yol açan bir saldırıya uğradığını açıkladı.

Justin Sun ‘X’ üzerinden müşterilere güvence vermek amacıyla “HTX, bir hacker saldırısı nedeniyle 5.000 Ethereum kaybına uğradı “ diye bir paylaşım yaptı. “HTX, saldırıdan kaynaklanan kayıpları tamamen karşıladı ve ilgili tüm sorunları başarıyla çözdü.” Dedi.

Justin Sun, çalınan etherin “kullanıcılarımızın elinde bulunan 3 milyar dolar değerindeki varlığa kıyasla küçük bir meblağı temsil ettiğini” söyledi. Sun ayrıca çalınan kriptoların borsanın sadece iki haftalık gelirine eşit olduğunu vurguladı.

Binance Ceo’su CZ’den destek gelen açıklamasında;

 “Güvenlik ekibimiz hacker fonlarının izlenmesine mümkün olan her durumda yardımcı olacaktır.” Dedi.

Gerçekleşen hırsızlık olayı, on yıllık kripto borsası Huobi’nin adını HTX olarak değiştirmesinden sadece iki hafta sonra gerçekleşti. Offshore ticaret platformu, yeniden markalaşmanın ilerki dönemde birçok ülkede adını duyuracağını ve birçok değişiklikliğe gideceğini umuyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Huobi ‘HTX’ Oldu

Kripto borsası Huobi, onuncu yıldönümünü kutlamak borsa ismini HTX olarak değiştirdi. Bu Offshore ticaret platformuna iflas eden FTX firmasıyla gizemli bir benzerlik taşıyan bir isim olduğu fark edildi.

Borsa, sosyal medya hesaplarındaki markasını zaten değiştirmişti. Bununla beraber HTX Earn gibi çeşitli ürün gruplarını yeni markaya uyacak şekilde de değiştirdi.

Borsa yaptığı açıklamada “’H’ Huobi’yi, ‘T’ TRON’u temsil ediyor ve ‘X’ borsayı temsil ediyor. HT ve X kombinasyonu aracılığıyla HTX’e bakıldığında HT, platformun yerel tokenini temsil ediyor X ise değişimi sembolünü ifade ediyor.

X’in, borsanın onuncu yıldönümüne saygısı için Roma rakamı olduğunu ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir