Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.352
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.352
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Hinman Belgeleri Sonası XRP Analizi!

SEC ve Ripple (XRP) arasında uzun süredir devam eden dava süreci için Ripple adına önemli bir veri olan Hinman Belgeleri sızdı. Hinman belgeleri SEC’in eski direktörü William Hinman’ın 2018’de yaptığı bir konuşmayı içermekte. Belgeler Ripple davası için oldukça önemli kabul ediliyor. SEC, eski yöneticisinin kripto para birimlerine yönelik tavrının emsal olarak kabul edilmemesi için çaba sarf ediyor.

Ancak Hinman belgelerinin açıklanması, yatırımcılar arasında davanın tamamen Ripple lehine döneceği algısını güçlendirdi. Ünlü hukukçular ve kripto uzmanlarının çoğu da Ripple’ın davayı kazanacağını öngörüyor. Hinman’ın Ethereum’un menkul kıymet olarak kabul edilmediği fikrini belirttiği bazı iletileri kullanan Ripple avukatlarıdır. XRP’nin yasal düzenlemelere tabi olmadığı savunmasını yapıyor.

XRP Fiyat Analizi

Teknik analize dayanarak XRP‘nin yükselen trend hareketine devam ettiğini gözlemliyoruz. Bu trend formasyonu üç ila dört aydır sürmektedir. Fiyatın genel olarak yukarı yönlü hareket ettiğini görüyoruz.

Yakın zamanda yapılan analizimize göre XRP , en yakın ara destek seviyeleri 0.50 ve 0.47 dolar olarak belirlenmiştir. Bu seviyeler, fiyatın geri çekilmesi durumunda önemli destek noktaları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ancak, XRP‘deki en güçlü destek seviyesi 0.42 – 0.40 dolar aralığıdır. Bu seviye, fiyatın düşmesi durumunda sağlam bir destek sağlamaktadır. XRP‘de daha önce de test edilmiş bir seviyedir.

Son zamanlarda XRP‘ye ilişkin olumlu haberlerin gelmesi. Fiyatın 0.58 dolar seviyesini destek haline getirebileceğine işaret etmektedir. Eğer bu seviye sağlam bir şekilde korunabilirse, bir sonraki hedef olarak 0.69 dolar seviyeleri ön plana çıkabilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir