Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.571
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.571
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple (XRP) Davası İçin Önemli Gelişme! Hinman Belgeleri Sızdı!

SEC ve Ripple (XRP) arasında uzun süredir devam eden dava süreci için Ripple adına önemli bir veri olan Hinman Belgeleri sızdı.

Uzun süredir devam eden SEC ve Ripple davası için gün içinde önemli bir gelişme yaşandı. Dava süreci boyunca yapılan savunmalar neticesinde davanın seyri XRP lehine gelişmekte. Davanın Ripple lehine sonuçlanacağı olasılığı giderek atrarken süreç için önemli bir gelişme olan Hinman Belgelerinin sansürsüz hali sızdırılmaya başlandı.

Sızdırılan belgelerde gelen ilk bilgilere göre. eski SEC yetkilisi William Hinman, Ethereum’un şu anki durumda bir menkul kıymet olmadığı için herhangi bir düzenlemeye gerek olmadığını düşündüğü orataya çıktı.

Metin de yer alan ifadelerde Hinman, “Ethereum’u şu anda sunulduğu şekliyle bir menkul kıymet olarak düzenlemeye ihtiyaç duymadığımızı öne süren konuşmamın taslağını bulabilirsiniz. Bu konuşma parantez içinde ve eğer hepimiz aynı fikirde olursak kullanılacak. Ayrıca Ethereum Vakfı’nın nasıl işlediğini anladığımızı teyit etmek için bu hafta içinde Buterin ile bir görüşme yapacağız.”

Avukat Fred Rispoli, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) hamlelerine ilişkin ciddi bir memnuniyetsizlik dile getirdi. Rispoli, SEC’in Ripple’ın redakte edilmemiş İtirazını inceledikten sonra SEC MSJ ve Kural 56.1’e karşı tutumunu dile getirdi.

XRP Yükseliş İçin Hinman Belgelerini Bekliyor.

XRP tarafında bugün yayınlanacak Hinman belgelerinden önce grafik bu şekildeydi. RSI’a bakıldığında düşük tepeler görürken, fiyatta yatay bir grafik hakimdi. Analizcilerin bekllediği fiyatlama ile sırasıyla 0.5450 – 0.5640 – 0.58 seviyelerine doğru güzel bir ivme gelebilir.

Ripple (XRP) Davası İçin Önemli Gelişme! Hinman Belgeleri Sızdı!

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir