Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.972
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.972
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Herkesin Bahsettiği Smart Layer Nedir? Ne İşe Yarar?

Smart Layer

Akıllı Katman – Smart Layer, programlanabilir bir blockchain tabanlı hizmet ağıdır. Token mantığının yürütülmesini kolaylaştırır. Çeşitli sistemler ve tokenlarla merkezi olmayan, ölçeklenebilir ve güvenli bir şekilde karmaşık etkileşimlere olanak tanır.

Smart Layer

Smart Layer Nedir?

Blockchain teknolojisinden yararlanarak, güvenilir token mantığını etkinleştiren ve sınırsız entegrasyon potansiyeline sahip tokenleştirilmiş bir web’i kolaylaştıran bir entegrasyon katmanı sunar. Akıllı Katman, token kodunun dijital ortamlarda yürütülmesine izin veren, tokenlerin muhasebesini, verilmesini, iptal edilmesini veya sona ermesini yöneten bir arayüz görevi görür. Bu, Smart Layer – Akıllı Katmanın yalnızca sınırsız entegrasyonun önünü açmakla kalmayıp aynı zamanda gizlilik ve güvenliği de sağladığı anlamına gelir.

Neden Smart Layer İhtiyacı Duyarız?

Akıllı Katman daha dinamik, entegre ve kullanıcı destekli bir internet için gereklidir. Tokenların hizmet ağının yeniden dağıtımı olmadan yeni API’ler sağlamasına izin vermek için TokenScript’i kullanan, yüksek trafik için tasarlanmış ve gizlilik için şifreleme ve güvenli hesaplama kullanan, konuşlandırılabilir bir hizmet konteyneri olarak duruyor.

Smart Layer Temel Amaç Nedir?

  • Artan Bilgi: Çalıştırılabilir tokenlar daha eksiksiz varlık bilgileri taşıyabilir ve bu da fiyat keşfine yardımcı olur.
  • Artan Fayda: Çalıştırılabilir tokenler hem ön uç hem de arka uç taşır ve hem zincir içi hem de zincir dışı işlevler taşır.
  • Artan Entegrasyon: Yürütülebilir tokenlar daha fazla şekillendirilebilirliğe sahiptir ve diğer sistemlere daha kolay entegre edilebilir, bu da ne kadar çok kullanılırsa değerin artmasına yol açar.

Smart Layer Network Nedir?

Blockchain tabanlı varlıklardan daha fazlasıdır. Bunlar, web’in geleceğini şekillendirebilecek bağlantı noktaları, entegrasyon birimleri ve alınıp satılabilir haklardır. Yeteneklerini keşfetmeye ve anlamaya devam ettikçe, muhtemelen daha entegre, merkezi olmayan ve kullanıcı merkezli bir dijital dünyaya doğru bir geçiş göreceğiz.

Smart Layer

Smart Token Nedir?

Smart Token, iş mantığını kapsayan, çeşitli sistemlerle ve diğer tokenlarla bağımsız, birlikte çalışılabilir bir formatta karmaşık etkileşimler sağlayan, programlanabilir blockchain tabanlı bir varlıktır. Geleneksel blockchain belirteçleri, saklamacı ve zorunlu işlem kuralları olmadan mülkiyeti mümkün kıldı.

Smart Token

$SLN Coin Tokenomiks

  • Yatırımcılar %25
  • Ekip %20
  • Ödüller %20
  • DAO %34
  • Erken Kullanıcılar %1

SLN tokenomics

DAO tahsisi, SLN sahipleri tarafından yönetişim yoluyla kararlaştırılacak olan geliştirme hibeleri, programları ve pazarlama için kullanılacak.

Smart Layer Kurucuları

2017 yılında Victor Zhang, Weiwu Zhang ve James Brown tarafından kuruldu. O günden itibaren jetonların web2 ve web3 arasında entegrasyon noktaları olarak işlev gördüğü, tamamen entegre bir web oluşturma yolunda ilerlediklerini iddia ediyorlar.Akıllı Katman

Smart Layer Yatırımcıları

Yatırımcıları incelediğimizde gözümüze çarpan çok büyük firmalar var. Bunların içinde Ethereum Foundation, Polygon gibi dev şirketler de bulunuyor.

 

smarta güvenenler

Smart Layer airdrop fırsatını basit görevler neticesinde yakalamak isterseniz Airdrop Mühendisi Youtube Kanalımızı ziayret edebilir ve bir çok detay hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir