Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.000
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.000
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Polyhedra Network Nedir ? Ne İşe Yarar?

Polyhedra Network

Polyhedra Network, gelişmiş Zero-knowledge proof (ZKP) teknolojisi aracılığıyla Web3 birlikte çalışabilirliği, ölçeklenebilirliği ve gizliliği için yeni nesil altyapıyı inşa etmektedir. Polyhedra Network, çeşitli Web2 ve Web3 sistemleri arasında varlık transferleri, mesaj geçişi ve veri paylaşımı için güvenilir ve yüksek verimli birlikte çalışabilirlik çözümleri sunar.

ZkBridge, diğer köprü dApp’lerine göre daha ucuz ve hızlı işlem gerçekleştirebilen yeni nesil bir köprü sistemidir. Cosmos’dan Ethereum’a yapılan işlemler, yapılan testler sonucu 2 dakika içinde ve daha ucuz maliyetle gönderilebiliyor.

İlginizi çekebilir: Solana İle Yeni Telefon Airdrop Fırsatı: İlk 24 Saatte 25 Bin Satış!

Polyhedra zkBridge, LayerZero Protokolünün üzerinde Layer 1 ve Layer 2’nin ortak çalışabilmesi için kuruldu. Ayrıca, çapraz zincir altyapılarına çözüm olan zkLightClient teknolojisini geliştirdi.

Polyhedra zkLightClient teknolojisi, LayerZero’nun mesajlaşma protokolü ile tamamıyla entegre bir şekilde çalışıyor. Bu sayede geliştiriciler, bilgi sızıntısı olmadan işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebiliyor.

Desteklediği Ağlar

Polyhedra Network, “Alpha Mainnet” ile birlikte token bridge sistemlerini piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu sayede NFT ve tokenlerinizi zkBridge üzerinden daha ucuz bir şekilde alıcı zincire gönderebileceksiniz .

Polyhedra zkBridge, Bsc, Ethereum, Matic, Avax, Optimism, Arbitrum gibi ağları desteklemektedir . Aşağıdaki resimde detaylı ağ listesine bakabilirsiniz:

Desteklediği Ağlar

Proje Yatırımcıları ?

Polyhedra Network, şu ana kadar 2 tur yatırım fonu topladı. İlk turda “Stratejik Ortaklık” adı altında 10 milyon dolarlık bir fon toplamayı başardı. Bu turda Binance Labs, PolyChain Capital ve Animoca Brands gibi büyük şirketlerden yatırım aldı .

Proje Yatırımcıları ?

Polyhedra Network, “PRE-SERIES A” adı altında 15 milyon dolarlık bir fonlama gerçekleştirdi. Bu turda KuCoin Ventures, Foresight Ventures ve Hashkey Capital’in öncülük ettiği büyük şirketlerden yatırım aldı.

Proje Yatırımcıları ?

Polyhedra’nın yatırım turları devam ediyor . Önümüzde ki süreçte ek bir yatırım da toplayabilme ihtimalleri büyük.

Detaylı Partnerlik Listesi aşağıda ki gibidir:

Detaylı Partnerlik Listesi

Polyhedra Network Token İhtimali ?

Bunun hakkında medium yazılarında belirli ipuçlar verilse de henüz bu konu hakkında detaylı bir açıklama yok.

Polyhedra Network Airdrop İhtimali ?

Polyhedra Network, Binance Labs ve Kucoin Ventures gibi önemli borsaların yatırım yaptığı bir proje olduğundan, airdrop yapma potansiyeline sahip bir projedir.

Kendi tokenlerinin olup olmayacağı bilinmemekle birlikte, bu iki borsa sayesinde yakın zamanda tokenomics paylaşılabilme ihtimalleri bulunuyor.

Airdrop kazanma ihtimalinizi arttırmak için şunları yapabilirsiniz:

  • Proje Discord kanallarına girip rol toplayın
  • Proje sitesine girip mevcut NFT’ler ile bridge yapın
  • Galxe üzerinden başlattıkları “Sadakat Programı” üzerinden puan toplayın
  • Yeni güncellemeleri takip edin.

Polyhedra Network Airdrop

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir