Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.814
% 2.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.814
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hacklenen X (Twitter) Hesabından Airdrop Paylaşımları !

X (TWİTTER)

Merkeziyetsiz blockchain platformu VeChain’in (VET) resmi X(Twitter) hesabı, siber saldırganlar tarafından ele geçirildi. VeChain’in X hesabı, kısa bir süre önce hacklendi ve saldırganlar, 10 Ocak TSİ 15.30’da, 500 milyon VET dağıtıldığına dair sahte bir gönderi paylaştı.

Dolandırıcılar, çok bilinen bir yöntem olan “bize gönderdiğiniz tokenların karşılığında size iki katını geri göndereceğiz” ifadelerini içeren sahte bir gönderi yayınladı. Gönderide, “0x79D80” ile başlayan ve tamamen dolandırıcıların kontrolünde olan bir adrese yönlendirilen kullanıcılara, ne kadar VET gönderirlerse, karşılığında ne kadar VET alacaklarına dair hayal kuran ifadeler yer aldı.

Bu popüler X(Twitter) hesabı üzerinden yapılan paylaşım, yarım milyondan fazla takipçisi olan bir platformda gerçekleşti. Aynı zamanda, kısa bir süre önce DeFi protokolü RocketPool’un (RPL) X hesabını ele geçiren hackerler, ağın saldırı altında olduğunu iddia ederek, kullanıcıları ellerindeki kripto paraları belirtilen adrese taşımaya çağırmışlardı.

Yatırımcılar, hackerlar tarafından paylaşılan kripto para adresiyle hiçbir şekilde etkileşime geçmemeli ve dikkatli olmalıdır. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli ve bilinçli olmak, kripto varlıkların güvenliği açısından önemlidir.

VeChain (VET) Nedir?

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir