Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.780
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.780
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Yeni Listelenen Altcoin’i Vadeli işlemlere Ekledi!

Binance, kripto para dünyasında heyecan yaratan bir gelişme ile Manta (MANTA) token’ını platformlarına eklediğini duyurdu. Bu yeni adım, kullanıcılara Binance Simple Earn ve Binance Convert üzerinden Manta’ya erişim imkanı sunarken, aynı zamanda Binance Marjin, Binance Vadeli İşlemler ve Binance Otomatik Yatırım’da da MANTA’yı kullanma fırsatı tanıyacak.

İlginizi Çekebilir: Tüm Kripto Para Borsaları

Binance Marjin, 18 Ocak 2024 tarihinden itibaren MANTA’yı Çapraz ve İzole Marjinde yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak kabul edecek. Ayrıca, MANTA/USDT çiftini Çapraz ve İzole Marjin ticaretinde kullanıcılarına sunacak. Bu adım, marjin ticaretine yeni bir boyut getirirken kullanıcıların portföylerini çeşitlendirme şansını artıracak.

Binance Vadeli İşlemler, 18 Ocak 2024 tarihinde 17:00 itibarıyla MANTA için 50x’e kadar kaldıraçlı USDⓈ-M MANTA Sürekli Sözleşmesi’ni başlatacak. Bu, kullanıcılara daha fazla ticaret esnekliği ve potansiyel kar sağlama imkanı sunacak.

USDⓈ-M MANTA Sürekli Sözleşmesi Detayları:

  • Fırlatma Zamanı: 18 Ocak 2024 17:00
  • Dayanak Varlık: Manta (MANTA)
  • Yerleşim Varlığı: USDT
  • Kene Boyutu: 0.0001
  • Sınırlandırılmış Fonlama Oranı: +2.00% / -2.00%
  • Fonlama Ücreti Yerleşim Sıklığı: Her Dört Saatte Bir
  • Maksimum Kaldıraç: 50x
  • İşlem Saatleri: 24/7
  • Çoklu Varlık Modu: Desteklenen

Çoklu Varlık Modu: Çoklu Varlık Modu, kullanıcıların MANTAUSDT Sürekli Sözleşmesini birden fazla teminat varlığı üzerinden alıp satmalarına olanak tanır. Örneğin, kullanıcılar BTC’yi teminat olarak kullanarak MANTAUSDT Sürekli Sözleşmesinde işlem yapabilirler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir