Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.934
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.934
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bir Yatırımcı Elon Musk Sayesinde Milyoner Oldu!

Elon Musk, Kripto Milyoner

Bir kripto para yatırımcısı Elon Musk‘ın X profilindeki biyografisine yazdığı şaka amaçlı metin ile milyoner oldu.

Oldukça şanslı bir kripto para yatırımcısı, Elon Musk’ın Twitter hesabındaki biyografisini “Baş Trol Görevlisi” olarak değiştirmesinin ardından sadece birkaç dakika içinde Troll (TROLL) memecoin’ini satın alarak 10 günden kısa bir sürede 10.000 $’ı 1 milyon $’ın üzerinde bir paraya dönüştürdü.

İlginizi Çekebilir: Dydx Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Etherscan verilerine göre, tüccarın 10.000 $ değerindeki 4,3 Ether’i 19 trilyon TROLL tokenine dönüştürüldü. Aldığı 9 trilyon TROLL tokenini satarak 1 milyon $’ın üzerinde bir paraya ulaştı, geriye kalan 10 trilyon token şu anda 864.000 $ değerinde.

TROLL, Musk’ın X biyografisini değiştirmesi sonrasında kısa sürede %150.000’in üzerinde bir artış gösterdi. Bu olay, Dogecoin’in geçmişte Musk’ın tweetleriyle değer kazanmasını hatırlattı.

Daha önce Elon Musk’ın yapay zeka projesinden esinlenerek ortaya çıkan GROK memecoini ise yine büyük bir yükseliş yaşamıştı. Fakat Twitter (X) tarafından yapılan Grok’a bağlı sosyal medya hesapları ve web siteleriyle ilgili olumsuz gönderi sonrası işlem açmakta geç kalan yatırımcıları olumsuz etkiledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir