Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.736
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.736
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Güney Kore’den Kripto İçin Yeni Düzenleme!

Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC), kripto şirketlerindeki yöneticilerin atamaları öncesinde düzenleyici onayı zorunlu kılacak değişiklikleri önerdi. FSC’nin amacı, mevcut yasal düzenlemelerdeki sorunlu noktaları iyileştirmek ve kripto sektöründe daha fazla gözetim sağlamak.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 5 Şubat

Eğer önerilen değişiklikler yasalaşırsa, Güney Kore’deki kripto şirketlerinde yeni yöneticiler, FSC’nin onayını almadan göreve başlayamayacaklar. Money Today‘e göre, değişiklikler mart ayının sonunda yürürlüğe girebilir.

Önerilen düzenlemeler ayrıca FSC’ye, soruşturma altındaki bir kripto şirketinin lisans kaydını askıya alma yetkisi veriyor. Geçtiğimiz hafta Binance, Güney Kore borsası Gopax‘taki hisselerini azaltma planlarını açıkladı, bu da FSC’nin endişelerine bir yanıt olarak değerlendirildi.

FSC, önerilen değişikliklerle ilgili olarak 4 Mart tarihine kadar kamudan geri bildirim bekliyor. Güney Kore’nin kripto sektöründe daha sıkı düzenlemeler ve gözetim politikalarını benimsemeye yönelik bu adımlar, sektördeki denetimi artırma çabası olarak dikkat çekiyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version