Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.196
% 2.64
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.196
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gün Öncesi: ÜFE, toplantı tutanakları, PepsiCo kazanç raporu

Yazar – Liz Moyer

Investing.com – Yatırımcılar Fed’in bugün paylaşılacak olan toplantı tutanaklarını ve enflasyonla ilgili yeni verileri beklerken hisse senetleri Salı günü istikrarlı bir yön bulmakta zorlandı.

Beklenti, Fed’in Kasım ayındaki toplantısında gösterge faiz oranında 0,75 puanlık bir artışa daha gideceği yönünde. Bu durum bazı yatırımcıları, merkez bankasının agresif hamlelerinin ekonomiyi resesyona sürükleyeceği konusunda endişelendiriyor.

Çarşamba günü PepsiCo ile Cuma günü de JPMorgan Chase (NYSE:JPM) dahil olmak üzere büyük bankalar ile başlayan şirketlerin kazanç raporlarını sunma zamanı da geldi.

Yatırımcılar, yöneticilerin artan maliyetler ve tedarik zincirleri hakkında neler söyleyeceklerini ve yılın geri kalanı için görünümlerinin ne olduğunu dikkatle dinleyecek.

İşte bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Üretici fiyatları

ÜFE TSİ 15.30’da açıklanacak. Analistler, Eylül ayında aylık rakamın, Ağustos ayına göre %0,2 artmasını ve yıllık rakamın %8,4 yükselmesini bekliyor. Çekirdek ÜFE’nin aylık %0,3 ve yıllık %7,3 olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

2. Toplantı tutanakları

Federal Açık Piyasa Komitesi son toplantısının tutanaklarını bugün yayımlayacak. Genellikle yatırımcılar, politikacıların bir sonraki toplantıda neler yapabileceklerine dair herhangi bir ipucu için tartışma gündemlerini inceler.

3. PepsiCo kazanç raporu

Analistler, PepsiCo Inc’in (NASDAQ:PEP) 20,8 milyar dolar gelirle hisse başına 1,84 dolar kazanç raporlamasını bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir