Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.001
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.001
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Grayscale , Staking Ödülleriyle Alakalı Yatırım Fonu Başlatıyor !

Grayscale

Grayscale Yatırımları, sofistike müşteriler için özel olarak tasarlanmış bir yatırım fonu olan Grayscale Dinamik Gelir Fonu’nu duyurdu. Fon, kripto para tokenlerinden elde edilen gelire maruz kalmak isteyen yatırımcılar için ideal bir seçenek sunmaktadır.

Fonun katılım kriterleri arasında, yatırımcıların yönetilen varlıklarının 1.1 milyon doları aşması veya net değerlerinin 2.2 milyon doları aşması gerekmektedir. Bu kriterler, fonun hedef kitlesinin belirlenmesine yardımcı olmaktadır.

Grayscale Dinamik Gelir Fonu, haftalık olarak staking ödüllerini Amerikan dolarına dönüştürmeyi ve yatırımcılara üç aylık dağıtımlar sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca, fonun portföyüne dahil edilecek PoS tokenlerini seçerken dikkatli bir analiz yapılacaktır.

Kripto staking, token sahiplerinin kilitli varlıklarından faiz veya ödül kazanmasını sağlayarak blockchain ağının güvenli ve verimli çalışmasına katkıda bulunur.

Fonun portföyüne dahil edilecek üç PoS tokeni şunlardır: Osmosis (OSMO) %24, Solana (SOL) %20 ve Polkadot (DOT) %14. Geri kalan %43, diğer tokenlar kategorisine ayrılmıştır.

Staking Rewards verilerine göre, OSMO şu anda %11.09, SOL %7.42 ve DOT %11.9 staking ödül oranına sahiptir. Ancak, CoinMarketCap verilerine göre, yalnızca SOL pazar kapitalizasyonu açısından en iyi 10 PoS tokeni arasında yer almaktadır.

Grayscale , Staking Ödülleriyle Alakalı Yatırım Fonu Başlatıyor !

Bu arada Grayscale’ın spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) 11 Ocak’ta başlatıldı ancak milyarlarca dolarlık çıkışlar yaşadı. 26 Mart tarihli bir rapora göre, Grayscale Bitcoin Trust lansmanından bu yana günlük olarak 14 milyar doları aşan çıkışlar gördü.

Grayscale’ın Bitcoin ETF’si yılda %1,5 yönetim ücreti almakta olup, diğer spot Bitcoin ETF’lerinin ortalama %0,30‘unun beş katıdır. Ayrıca, Grayscale bir Ethereum Vadeli İşlemler ETF’si için başvuruda bulundu, ancak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ürünü onaylama kararını erteledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version