Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.079
% 7.51
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.079
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bitfinex Platform Kesintisi Yaşadı

bitfinex

Bitfinex, alım satım faaliyetlerini anlık olarak durduran bir platform kesintisini yaşadı çözdü. Alım satım ekranında yaşanan sorunu şirket yaklaşık iki saat içerisinde giderdi. Yaşanan sorun resmi olarak TSİ 03:48’de giderildi.

Gecenin geç saatlerinde, kripto para borsası Bitfinex, alım satımları geçici olarak kesintiye uğratan bir platform kesintisini düzeltmeyi başardı Borsanın resmi X hesabından yapılan açıklamada, “Şu anda platformla ilgili performans sorunlarını araştırıyoruz ve ticareti geçici olarak askıya aldık” denildi. Yaşanan sorunun tespit edilmesinin ardından yaklaşık iki saat sonra Bitfinex sorunun tespit edildiğini doğruladı ve bir çözümün uygulanmasına başladı.

Bu güncellemeden itibaren on dakikadan kısa bir süre içinde borsa, neredeyse başarılı olan çözümünü duyurdu ve kullanıcıların işlemlerin yeniden başlamasından beş dakika önce emirleri iptal etmelerine olanak tanıyan salt görüntüleme moduna geri dönülmesini bekledi. Sorun resmi olarak TSİ 03:48’de çözüldü. Kullanıcıları tedirgin eden sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi derin bir nefes aldırdı. Bununla birlikte borsada kesinti yaşandığı sürede herhangi bir kayıp veya saldırı gözlenmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version