Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.010
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.010
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SEC, Grayscale’in Ethereum Futures Trust ETF Kararını Erteledi!

SEC, önerilen Gri Tonlamalı Ethereum’un onaylanıp onaylanmayacağına dair kararını bir kez daha erteledi.

Cuma günü sunulan bir belgede SEC, Grayscale’in Ethereum vadeli ETF’sinin onaylanıp onaylanmayacağına karar vermesinin 30 Mayıs 2024’e kadar süreceğini söyledi.

Ajans, “Komisyon, önerilen kural değişikliğini ve burada ortaya çıkan konuları değerlendirmek için yeterli zamana sahip olması amacıyla, önerilen kural değişikliğini onaylayan veya reddeden bir emir çıkarmak için daha uzun bir süre belirlemenin uygun olduğunu düşünüyor.” Dedi.

Bloomberg ETF analisti James Seyffart, X’te bir paylaşımında gecikmenin beklendiğini söyledi.

Seyffart bundan önce Grayscale’in SEC’in bir spot Ethereum ETF’sini onaylamasını sağlamanın bir yolu olarak dama değil satranç oynadığını söylemişti.

Seyffart geçtiğimiz yıl Kasım ayında, X’te şunları söyledi: “Grayscale’in bunu başlatma niyetinde olduğundan bile şüpheliyim. Bu, SEC’den 19b-4 emri almak için bir truva atından başka bir şey değil.” Veya Reddedin ve 1933 kanunu ürünlerinin 1940 kanunu ürünlerinden neden anlamlı şekilde farklı olduğunu tartışın. Her ikisi de SEC IMO için kötü.”

Ajans bundan önce Grayscale’in Ethereum vadeli işlemleri ETF’sini değerlendirme süresini birkaç kez ertelemişti; en son Aralık ayında kamuoyundan yorum istenmişti.

Fakat SEC daha önce Ekim 2023’te aralarında ProShares, VanEck ve Bitwise’ın da bulunduğu bir dizi Ethereum vadeli işlem ETF’sine yeşil ışık yakmıştı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version