Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.134
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.134
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Litecoin’de Son Durum Ne?

litecoin nedir

Kripto para piyasası yatay seyrine devam ederken CoinMarketCap verilerine göre geçtiğimiz hafta yüzde 20’ye yakın yükselen Litecoin bugün de yüzde 1’e yakın artış yaşadı. Litecoin‘deki son durum ne? Litecoin’deki destek ve dirençler nereler?

Litecoin Fiyat Analizi:

Litecoin geçtiğimiz hafta yüzde 20’ye yakın yükselerek yatırımcısına kazandırdı. Bununla birlikte fiyat 110 doların üzerine çıktı ancak yaşanan kar satışları ile birlikte şu anda 103 dolarda seyrediyor.

Litecoin’in şu an bulunduğu bölgede destek bölgesi 102 dolar civarları. Direnç bölgesi ise 105 dolara bandında bulunuyor. Bununla birlikte 50 günlük ortalama ise fiyatın çok altında seyretmekle birlikte olası bir düzeltmenin gelebileceği işaretini veriyor.

Bitcoin’de günlük kapanışların 69500 doların üzerinde olmasıyla birlikte altcoin’lerde fiyat yükseliş fırsatları ortaya çıkıyor. Bununla birlikte Litecoin gibi haftalık düzeyde iyi yükselişler yaşanabiliyor. Piyasadaki belirsizlik havasının ortadan kalkması ve dinamiklerin yükselişi işaret etmesi de piyasadaki pozitifliği süreceğine işaret ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version