Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.791
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.791
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Litecoin Halving’i Sonrası LTC’de Büyük Düşüş? Şimdi Ne Olacak?

ltc,btc,litecoin,bitcoin,halving,yarılanma,ltc having,btc halving,litecoin yarılanma,bitcoin yarılanma

Litecoin severlerin sabırsızlıkla beklediği Halving gerçekleşti.LTC fiyat konusunda takipçilerini mutlu edemedi; Bitcoin de Litecoin gibi düşecek mi?

Litecoin, en son Bitcoin yarılanması kadar büyük bir merak uyandıramamış gibi görünüyor. 2 Ağustos Salı günü, LTC blok zinciri ağının uzun süredir beklenen yarılanma etkinliği, blok 2,520,000’de gerçekleşti ve blok ödüllerini 12.5 LTC’den 6.25 LTC’ye düşürdü.

Ancak, yarılanmadan sonra, Litecoin (LTC) fiyatında beklenmedik bir düşüş yaşandı ve fiyat %5.67 oranında geriledi.Şu anda 86,35 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasa değeri ise 6.4 milyar dolar olarak hesaplanıyor.

Birçok yatırımcı, ödül yarılanması öncesinde LTC’de büyük bir fiyat artışı bekliyordu, ancak şu anki düşüş, bazılarını hayal kırıklığına uğrattı. Litecoin topluluğu, gelecekteki potansiyel yükselişler için umutlu olsa da, kısa vadede belirsizlikler devam ediyor.

Litecoin, geçmişteki iki yarılanma etkinliği sonrasında birkaç ay boyunca düşüş yaşamıştı. Ancak, son yarılanma etkinliğinin ardından da durum değişmedi ve çarşamba günü gerçekleşen yarılanmadan sonra %5.7 oranında bir düşüş yaşandı. Litecoin (LTC) fiyatı, 2023 başından temmuz ayına kadar Bitcoin’in de etkisiyle beraber güzel bir performans sergileyerek %60 artarak 112 dolara kadar yükseldi. Ancak, daha sonra 86,35 dolara geri çekildi.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bitcoin, Litecoin ile Aynı Şeyleri Mi Yaşayacak ?

Kripto piyasasının bilinen yatırımcıları ve analistleri, 2024 yılında gerçekleşecek olan Bitcoin yarılanması konusunda oldukça iyimser bir duruş sergiliyor. Birçok analist, Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kala güçlü bir fiyat rallisi beklediğini ifade ediyor.

Ancak, Litecoin yarılanması ile kıyaslandığında, Bitcoin yarılanmasının çok daha fazla boğa piyasası etkinliği yaşaması bekleniyor mu? Bitcoin’in geçmiş yarılanma verilerine ve sonuçlarına bakıldığında, bu olasılığın daha az olduğu düşünülüyor.

Bitcoin, dünya çapında en büyük kripto para birimi olarak genellikle yarılanma dönemlerinde önemli fiyat etkileri gösterir. Yarılanma öncesinde ve sonrasında Bitcoin fiyatında yükseliş eğilimi görülebilir. Örnek olarak, Mayıs 2020 yarılanmasından sonra, Bitcoin 2021 yılına kadar harika bir yükseliş gerçekleştirse de Covid-19 ve dünya piyasaları etkisiyle sert bir düşüş yaşadı.

Kripto para piyasasının geleceği hala belirsizliklerle dolu ve fiyat tahminleri zorlu bir konudur. Litecoin ve Bitcoin’in fiyat hareketleri, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir ve yatırımcıların dikkatli ve temkinli olmaları önemlidir.


İlginizi Çekebilir:Worldcoin, Kurumlara İris Tarama Hizmeti Sunacak!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version