Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.993
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.993
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SEC Mahkemeyi Kazandı!

SEC, Bitcoin ETF, Amerika Birleşik Devletleri

SEC Mahkemeyi Kazandı! ABD Bölge Mahkemesi, Terraform Labs ve eski CEO’su Do Kwon’un kayıt dışı menkul kıymet sattığı iddiasına ilişkin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) lehine karar verdi.

Mahkeme, sanıkların Menkul Kıymetler Kanunu’nun 5(a) ve (5c) bölümlerini ihlal edecek şekilde LUNA ve MIR token’larına yönelik kayıtsız teklifleri ve satışlarını içeren şikayet ile ilgili olarak SEC lehine özet bir karar verdi.

New York mahkemesi, kayıtsız menkul kıymet satışına yönelik iddialar doğrultusunda, sanıklar hakkında özet karara imza attı. Mahkeme ayrıca, sanıkların iki SEC uzmanı Dr. Bruce Mizrach ve Dr. Matthew Edman’ın yanı sıra Dr. Terrance Hendershott’un ifadesinin dikkate alınmamasına ilişkin talepleri de reddetti.

SEC, Kwon’un 2022 yılında en az 40 milyar dolarlık piyasa değeri sıfıra inen sahte kripto para birimi hakkında bir plan düzenlediğini iddia ediyor.

Karar, kripto para endüstrisi için önemli bir dönüm noktası olabilir. SEC, kripto para birimlerinin menkul kıymetler olarak düzenlenmesini savunuyor ve bu karar, SEC’in bu davayı kazanma şansını artırıyor.

Dikkatinizi çekebilir: Çin Kripto Para Kralını Haps Etti!

Karar, Kwon ve Terraform Labs için de önemli bir darbe. Kwon, kripto para endüstrisinde önemli bir figür ve bu karar, itibarına ve şirketinin geleceğine zarar verebilir.

Karar, kripto para yatırımcıları için de bir uyarı niteliğinde. Bu karar, kripto para birimlerinin yatırım yapılmadan önce dikkatlice araştırılması gerektiğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version