Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.051
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.051
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Grayscale CEO’su Bitcoin ETF’si Hakkında Konuştu!

Grayscale

Kripto topluluğu, spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler) için hazırlıkların sürdüğü bu dönemde, Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, CNBC röportajında BTC piyasasındaki iyimserliğin arttığını ve birçok yatırımcının portföylerine Bitcoin eklediğini belirtti.

Sonnenshein, ABD’deki tavsiye pazarının 30 trilyon dolar değerinde olduğunu ifade ederek, spot Bitcoin ETF’lerinin bu pazarda önemli bir etki yaratabileceğine inandığını açıkladı.

Dikkatinizi Çekebilir: SHIB Domainleri Geliyor! Fiyat Bu Nedenle Yükselebilir!

Grayscale, spot Bitcoin ETF onayı için uğraşan öncü şirketlerden biri. Şirket temsilcileri, 22 Kasım’da SEC ile bir araya gelerek ETF’ye dönüştürmek istedikleri Bitcoin tröstünün detaylarını görüştü.

Samson Mow, ETF’lerin Bitcoin’in markalaşma ve pazarlama yönüne katkı sağlayabileceğine inanıyor.

MicroStrategy kurucu ortağı Michael Saylor, Bitcoin ETF’lerinin Wall Street’te 30 yıl içindeki en önemli gelişme olacağını söyledi ve ETF’lerin talebin Bitcoin’e yönlendiren bir katalizör olacağını ifade etti.

Ancak, bazı analistlere göre, ETF onayları dahi Bitcoin fiyatını hızla artırmayabilir. Oliver Velez, spot BTC ETF’si almanın “kağıt Bitcoin satın almak” olduğunu, gerçek BTC almanın ise “ömür boyu bir kez maliyetli” olduğunu belirtti.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden Takip Etmeyi Unutmayın

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir