Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.572
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.572
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SHIB Domainleri Geliyor! Fiyat Bu Nedenle Yükselebilir!

Shiba Inu, “.shib” üst düzey alan adı için D3 işbirliğiyle dikkat çekiyor. D3, Web2 ve Web3 etkileşimini destekleyen alan adlarına odaklanan bir firma olarak, Shiba Inu ile bu özel domaini başvuruda bulunarak geliştirmeyi planlıyor.

Eğer “.shib” onaylanırsa, SHIB sahipleri özel e-posta adresleri oluşturabilecek ve D3’e göre bu, sıradan e-posta uygulamaları ile uyumlu olacak. Şirket ayrıca SHIB kullanıcıları için “ad token”ları tanıtmayı planlıyor, bu da dijital varlıkları blok zincirlerinde göndermeyi kolaylaştıracak.

D3’ün bir sonraki adımı, “.shib” alan adının onayı için ICANN’a başvuruda bulunmak olacak. Bu gelişmelerle birlikte, Shiba Inu’nun fiyatında D3’ün duyurusu sonrasında belirgin bir düşüş yaşanmadı.

Diğer bir önemli gelişme, Shiba Inu’nun katman-2 blok zinciri Shibarium’un Eylül ayında 1 milyon kullanıcıya ulaşması oldu. Henüz özel modda olan Shibarium, yakın gelecekte kamuoyuna açılmayı planlıyor.

SHIB Fiyatı Nasıl Etkilenir? SHIB Coin Yorum!

SHIBUSDT.P paritesinde 4 saatlik bir zaman diliminde Shiba Inu fiyat tahmini yapmaya çalıştığımızda fiyatın şu an için bir range içinde olduğunu görebiliriz. Buradan fiyatın daha küçük zaman dilimlerindeki hareketlerini incelediğimizde onun yukarı yönlü bir küçük trend içinde olduğunu da görmekteyiz. Bu yükseliş trendi önünde 3 tane aşılması gereken önemli direnç noktaları mevcuttur.

Öncelikler fiyatın aşması gereken alan 0.000011382 alanıdır. Buranın kazanımı sonrasında 0.00001880 alanına gidecektir. Dikkatinizi verirseniz, burada fiyatın tüm likiditeyi tek bir mum ile aldığını görürsünüz. Genelde bu fitiller mumlar ile doldurularak tekrar aynı hareketi yapıyor. Bunun devamında fiyat güçlü durmaya devam ederse, 0.00001410 alanına gidebilecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir