Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.614
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.614
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

İşte Michael Saylor Ve ETF’ler Hakkındaki Görüşü !

michael saylor

Bitcoin boğalarından biri olan MicroStrategy’nin kurucu ortağı Michael Saylor, S&P 500 endeks fonuyla birlikte gelen Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayının, 1990’ların başından bu yana Wall Street’teki en önemli gelişme olabileceğini belirtiyor. 19 Aralık’ta Bloomberg’e verdiği röportajda Saylor, “Bu, Wall Street’te son 30 yılda yaşanan en büyük gelişme olabilir” dedi.

Saylor, bu gelişmenin önemini vurgulayarak, “Bu kadar önemli olan şey, S&P endeksinin oluşturulması ve aynı anda tek bir işlemle 500 S&P şirketine yatırım yapabilme yeteneğiydi” şeklinde konuştu. Ayrıca, spot Bitcoin ETF’sinin, daha önce Bitcoin’e yatırım yapmak için uygun bir kanala erişemeyen ana akım perakende ve kurumsal yatırımcılar için kapıları açacağını belirtti.

La foi de Saylor dans Bitcoin reste inébranlable alors que MicroStrategy achète 480 BTC supplémentaires

 

Saylor, bu ETF’nin talep yaratma potansiyelinin büyük bir katalizör olacağını ve ardından Nisan ayındaki Bitcoin yarılanmasının bir “arz şoku” yaratacağını öne sürdü.

“İnsanların uzun bir süre elde tutmak isteyeceği kıt, arzu edilen bir varlığa sahip olma ve arz ile birlikte talepte 2 ila 10 kat artış gördüğümüzü sanmıyorum. Bu nedenle 2024’ün, varlık sınıfı için büyük bir boğa koşusu olacağını bekliyoruz” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir