Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.806
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.806
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Near Yükselişe Devam Edecek mi? Near Yorum!

NEAR Coin Yorum, NEAR Fiyat, NEAR Analiz

Son günlerin dikkat çeken yıldızı NEAR, yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Uzun bir süre belirli bir aralıkta seyreden NEAR fiyatı, geçtiğimiz saatlerde direnç seviyesi olarak adlandırılabilecek bir noktaya ulaştı.

Geçmişe göre değerlendirildiğinde, NEAR‘ın bu seviyeyi aşması durumunda 3 dolarlık bir değere ulaşması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. Ancak her zaman olduğu gibi olası düşüş senaryolarını da göz ardı etmemek gerekiyor. NEAR fiyat analizi ışığında, direnç seviyesinden gerileme yaşanması durumunda ilk destek noktası 2,470 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Dikkatinizi Çekebilir. Bitcoin ETF Onayı Kesinleşiyor!

Eğer bu destek noktasında tutunulamazsa, değerlerin 2,350 ve hatta 2,150 dolara kadar gerileme ihtimali bulunuyor. Bu yüzden, NEAR fiyat analizi yaparken içinde bulunduğumuz bu kırmızı kutuyu yakından takip etmeniz büyük öneme sahip.

Near

Peki, NEAR yükselişi devam edecek mi? Bu sorunun yanıtı yatırımcıların kendi analiz ve risk toleransına bağlı olsa da, son dönemdeki güçlü performansı ve direnç seviyesine ulaşmış olması yükselişini sürdürebileceğine işaret ediyor. Ancak, gerekli analizlerin yapılması ve zarar durdur seviyelerinin belirlenmesi önem taşıyor.

Sonuç olarak, NEAR coin yorumları her ne kadar olumlu görünse de, kripto para birimleri genellikle büyük volatiliteye sahip olduğundan, yatırımlarınızı yaparken dikkatli olmanızı ve profesyonel bir danışmandan destek almanızı öneririz. NEAR‘ın geleceğini belirleyecek olan, yatırımcıların davranışları olacaktır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir