Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.665
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.665
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Grayscale Bitcoin ETF Başvurusunu Güncelledi!

Grayscale, ETF başvurusunu güncelledi

Grayscale, önerilen Bitcoin ETF’i için yüzde 1.5 yönetim ücreti açıklamasında bulundu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Bitcoin ETF Onay Tahmini Oranı %90’a Yükseldi!


Grayscale, önerilen Bitcoin ETF’i için yüzde 1.5 yönetim ücreti açıklamasında bulundu. İşte detaylar!, yönetim altındaki yaklaşık 27 milyar dolarlık varlık ile, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü güncellemiş olduğu ETF S3 başvuru dosyasında Jane Street, Virtu, Macquarie Capital ve ABN AMRO Clearing’i yetkili katılımcılar olarak eklediğini belirtti. Varlık yöneticisi Grayscale, Pazartesi günü yapmış olduğu ETF başvurusu S3 güncellemesinde, planının bir parçası olarak yönetim ücretini yüzde 2’den yüzde 1.5’e düşürdüğünü açıkladı.

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, yaptığı bir röportajda, dünya genelindeki daha önce ETF paketi aracılığıyla stop ve vadeli işlemelere dayalı ETF’ler de dahil olmak üzere benzer tekliflerin ücretlerini değerlendirmek için tonla araştırma yaptıklarını belirtti. Sonnenshein, ücretinin yüzde 0.20’den başlayıp, yüzde 30’a yükseleceğini söyleyen BlockRock gibi diğer ETF başvurusu yapan şirketler hakkında konuşmaktan ve yorum yapmaktan kaçındı.

Pazartesi günü yapılan son güncellemeler ile birlikte ETF başlatmaya hazır firmalar Grayscale, Ark/21Shares, Blackrock, BitWise, VanEck, WisdomTree, Invesco, Fidelity, Valkyrie ve Franklin oldu. Hashdex ise henüz spot Bitcoin ETF başvurusunu güncellemedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir