Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.626
% 1.65
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.626
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin ETF Onay Tahmini Oranı %90’a Yükseldi!

Bloomberg

Piyasalarda spot Bitcoin ETF onaylanması beklentileri artarken, Bloomberg üzerinden yapılan açıklamaya göre Bitcoin ETF onay oranının yüzde 90‘ın üzerine çıktığı açıklandı.

Bloomberg bünyesindeki iki ünlü analist, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu(SEC) kararı öncesinde, spot Bitcoin borsa yatırım fonunun(ETF), ABD’de onaylanma ihtimalinin yüzde 90’ın üzerine çıktığını açıkladı.

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, Cuma günü gerçekleşen başvuru güncellemelerinin ardından Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu(SEC)’nun teklifleri reddetme ihtimaline değindi. Balchunas, Cumartesi günü yaptığı açıklamada bu ihtimalin yüzde 5 olabileceğine değindi. Kasım ayında yapılan tahminelerde onay oranının yüzde 90 olduğu tahminini ve o esnada gerçekleşen güncellenen başvuruların doğru yönde ilerlediğini gösterdiğini söylemişti.

Kripto para piyasasında gözler SEC’in bu hafta alması beklenen ilk spot Bitcoin ETF onayı haberinde gözüküyor. Bu haber, Bitcoin’i tarihinde en çok izlenen katalizörlerden biri haline getiriyor.

Bir düzineden fazla başvuru sahibi ABD’deki ilk spot Bitcoin ETF’lerini başlatmayı umuyor. Cuma günü BlackRock, Grayscale, Fidelity ve diğer başvuran şirketler başvurularını güncelleyerek, gözleri tekrar SEC’e yöneltti.


İlginizi Çekebilir: Bitcoin ‘in İlk Cüzdanı, Sürpriz bir İşlemde 1.17 Milyon Dolar Alıyor.


Bu tarz içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir