Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.448
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.448
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ethereum’un Kurucusundan Finansal Tavsiyeler!

Vitalik Buterin'den yatırım tavsiyeleri

Ethereum kurucularından Vitalik Buterin, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile kullanıcılarına finansal tavsiyelerde bulundu.


İlginizi Çekebilir: Ethereum’da Balina Hareketleri ve Justin Sun Etkisi


Kripto para öncüsü ve Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda takipçilerine yatırım tavsiyesinde bulundu. Buterin, bu paylaşımını Bill Gates ve Warren Bufett üstünden verilen bir örneğe tepki olarak yaptı.

Bill Gates’in milyarder Warren Buffett ile tanışmasına ve finansal stratejisini değiştirerek pörtföyünü çeşitlendirmesine odaklanan bir gönderiyi alıntılayan Buterin, bu doğrultuda yatırımcılara dört farklı tavsiyede bulundu.

Bill Gates’in Serveti 1.33 Trilyon Dolar Olacaktı!

Bir X kullanıcısı, Gates’in Buffett ile arkadaş olduktan sonra portföyünü çeşitlendirmesinin üzerine, Bil Gates’in bugünkü servetinin 138 milyar dolar değerinde olduğunu ve çeşitlendirmeseydi 1.33 trilyon dolar değerinde olacağını belirterek, çeşitlendirmeye ve bunu tavsiye eden kişilere dikkat edilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Vitalik Buterin bu paylaşımı alıntılayarak, kullanıcının verdiği tavsiyenin çok kötü bir tavsiye olduğunu belirtti. Ardından bazı gerçek finansal tavsiyeler vererek:

  • Pörtföy çeşitlendirmek iyidir.
  • Birkaç yıllık masraflarınıza yetecek paranızın olduğu seviyeye gelin. Finansal güç, özgürlüktür.
  • Portföyünüzün çoğunda sıkıcı olun.
  • 2x’den büyük kaldıraç kullanmayın.

şeklinde uyarılarda bulundu.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir