Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.483
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.483
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Para Hizmeti de Veren Ziv4 Technology Yatırım Aldı!

Kripto Para Hizmeti de Veren Ziv4 Technology Yatırım Aldı! Estonya merkezli yapay zekâ ve algoritma odaklı finansal teknoloji şirketi Ziv4 Technology, 65.000 euro’luk yatırım aldı. Yatırım turuna Türkiye ve Azerbaycan’dan tanınmış isimler de katıldı.

Ziv4 Technology, finansal piyasalarda amatör yatırımcılara önemli avantajlar sağlayacak teknolojileri herkese ulaşabilir hale getirmeyi amaçlıyor. Şirket, aldığı yatırımla geliştirdiği ürünlerdeki yapay zekâ çarpanını artırmayı hedefleyecek.

Kripto Para Hizmeti Ziv4 Techology’nin geliştirdiği ürünler arasında kripto paralar için Algo-trade korelasyon botları, yapay zekâ destekli haber analizi ve otomatik işlemler yer alıyor. Bu botlar şu anda Binance ve Gate.io ile entegre olmuş durumda. Girişimin Borsa İstanbul için KAP haberlerini analiz eden ve gelen haberlere göre otomatik alım satım yapan yazılımları da dikkat çekiyor.

Girişimin kurucu ortakları Ahmet Yasin Acar, Ömer Faruk Yıldırım ve Hüseyin Kaan Küçük, yapılan açıklamada “Yatırım aldığımız bu dönemde ürünlerimizi tamamlayıp yapay zekanın gücünü daha da artırmak için çalışacağız. Teknolojiyi herkes için ulaşılabilir kılarak demoktratik bir finansal piyasa ortamı yaratılmasına aracı olmak istiyoruz. Bu, bizim için finansal piyasalarda katma değer yaratma hedefimize ulaşmamızı sağlayacak en anlamlı dönüm noktasıdır.” ifadelerini kullandı.

Bakü merkezli Sabah.HUB’ın altı ay süren hızlandırıcı programını başarıyla tamamlayan ve temmuz ayında gerçekleşen BakulD2023 etkinliğide 65 global girişim arasında finale kalmayı başaran Ziv4 Technology, Avrupa’da düzenlenen çeşitli etkinliklerde boy göstermeye başladı.

Dikkatinizi çekebilir: Bu Coin, Yeni BONK olabilecek mi?

Yatırım turuna Türkiye ve Azerbaycan’ın tanımış isimleri de katıldı. Tamer Capital CEO’su Kemal Tamer liderliğinde gerçekleşen finansman turunda EGİAD Melekleri Yatırım Ağı Koordinatörü Melisa İtmeç, Global Kripto Para Borsası Yöneticisi Celil Öztürk ve Plato Capital CEO’su Tamerlan Bayramlı’nın katılımları da dikkat çekti.

Ziv4 Technology’nin kurucu ortakları, yatırımı, finansal piyasalarda teknolojiyi demokratikleştirme hedeflerinin önemli bir kilometre taşı olarak görüyor. Şirket, aldığı yatırımla ürünlerini geliştirmeye ve yeni pazarlara açılmaya devam edecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir