Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.021
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.021
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Google Kripto Para Politikası Güncellemesini Duyurdu!

Google

Google, büyük dijital varlık havuzlarına sahip olan tröstlerin alım satımını mümkün kılan kripto para tröstleri reklamlarıyla ilgili politikasını güncelleyeceğini duyurdu.

Yeni politika, 29 Ocak 2024 tarihinde yürürlüğe girecek ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para birimi tröst hizmetleri sunan reklamverenlerin, platformlarında reklam yayınlamak için belirli şartları yerine getirmelerini ve Google tarafından onaylanmalarını gerektirecek.

Google’a göre, bu politika değişikliği, kripto para borsaları veya cüzdanlarından farklı olan kripto para tröstlerinin reklamıyla ilgili kapsam ve gereksinimleri netleştirmeyi amaçlamaktadır. Detaylar 29 Ocak’ta açıklanacak.

Google

Google, tüm reklamverenlerden, reklamlarının hedeflediği bölgelerdeki yerel yasalara uymalarını beklediğini ve bu politikanın küresel olarak tüm bu ürünleri tanıtan hesaplar için geçerli olacağını belirtti. Ayrıca, politikayı ihlal eden reklamverenlerin hesaplarının hemen askıya alınmayacağını, ancak herhangi bir işlem yapılmadan en az yedi gün önce bir uyarı alacaklarını ekledi.

Google, 2018’de kripto paralarla ilgili tüm reklamları yasaklamış, ancak daha sonra 2019’da yasağı gevşeterek düzenlenmiş kripto para borsalarının ABD ve Japonya’da reklam yapmalarına izin vermişti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir