Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.776
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.776
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Gao Juan Bitcoin Hakkındaki Fikrini Açıkladı

Hong Kong borsalarının ciddi düşüşleri sırasında Victory Securities CEO’su ve Hong Kong Menkul Kıymetler Birliği Başkanı Gao Juan, mücadele eden piyasayı canlandırmak için Bitcoin içeren olağandışı bir yaklaşımı savunuyor.

Juan ile yapılan bir röportajda, geleneksel uygulamalarda kapsamlı bir revizyon yapılması gerekliliğini vurgularken, Bitcoin’in bu mücadele eden piyasada bir umut ışığı olarak ortaya çıkmasına dikkat çekiyor.

Hong Kong menkul kıymetler endüstrisi, yükselen düzenleme maliyetleri ve acımasız rekabetle başa çıkarken bir çıkmazda. Bu sırada Juan, endüstrinin hayatta kalmasının, Bitcoin’in bir umut ışığı olarak ortaya çıktığını savunuyor.

Son röportajda, Hong Kong hükümetini küresel finansal değişimlere ayak uydurarak hisse senetlerinin damga vergilerini azaltmayı öneriyor. Ayrıca Gao Juan, geliri açmanın anahtarının evrimleşen yatırımcı tercihlerini anlamak ve bunlara uyum sağlamak olduğunu vurguluyor.

Özellikle bu geleneksel yatırımların zorluklarla karşılaştığı bir ortamda, yüksek getirili ürünleri bir fırsat olarak görüyor. Hisse senedi damga vergilerini düşürme çağrısı, daha rekabetçi ve çekici bir ticaret ortamını teşvik eden küresel uygulamalarla uyumludur.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Victory Securities’ın Kripto’ya Geçişi

Piyasa zorluklarına karşı yalnızca değişimi savunmakla kalmayan Victory Securities, aktif olarak bunu benimsemektedir.

Şirket, profesyonel yatırımcıların Bitcoin ve Ethereum’u platformu üzerinden ticaret yapmasına olanak tanıyan kripto varlıklara bir girişimde bulundu.

Bu arada, Victory Securities’ın İcra Direktörü Chen Peiquan, gelecek yıl için ambitiezyonlu planları açıklıyor ve bununla beraber hisse senedi ve sanal varlık platformlarını entegre etmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir