Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.143
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.143
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Hindistan G20 Zirvesinde Kripto Politikaları Konuşuldu

G20 Kripto

G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları (FMCBG) toplantısında Hindistan’ın önderliğinde, kripto varlıkların makro-finansal etkileri ve düzenlemesi tartışıldı.

G20 üyeleri, teknolojik yeniliklerin potansiyelini değerlendirirken, ilgili riskleri de göz önünde bulundurdu. Toplantıda finansal istikrar ve düzenleyici öncelikler, finansal katılımı ilerletmeye yönelik politika yaklaşımları ve G20 için verimlilik kazanımları gibi konular ele alındı.

Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman, kapanış konuşmasında kripto varlıklarla ilgili reformlara verilen desteği memnuniyetle karşıladığını ifade etti. Ayrıca küresel kripto reformları oluşturmak için makro-finansal sonuçların oluşturulması ve anlaşılması için koordineli bir çaba çağrısında bulunulmakta.

Sitharaman ayrıca, “sorumlu teknolojik yenilikleri desteklemek ve finansal sistemin istikrarını korumak için” G20 ülkeleri arasında koordinasyon ihtiyacının altını çizdi.

G20 zirvesindeki bu gelişmelerin yanı sıra, Hindistan Kriket Kontrol Kurulu (BCCI), Kadınlar Premier Ligi’nde kripto reklam ve sponsorluklarından kaçınmayı tavsiye etti. BCCI’nin yasağı, erkekler kriket Premier Ligi için geçerli olan kripto reklam yasağına bir takviye niteliği taşıyor.

Özellikle, BCCI, hiçbir franchise sahibinin doğrudan veya dolaylı olarak kripto para birimi sektöründe yer alan bir kuruluşla herhangi bir şekilde bağlantılı veya ilişkili olan bir kuruluşla ortaklık veya herhangi bir tür ilişki kurmamasını istedi.

Sonuç olarak, küresel kripto politikalarının eşgüdümlü bir şekilde oluşturulması ve finansal istikrarın korunması, uluslararası toplumun öncelikli konuları arasında yer alıyor. Bu süreçte, kripto reklam ve sponsorluklarının sınırlanması da kripto düzenlemelerinin önemli bir parçası olarak görülmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsini

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Hindistan G20 Zirvesinde Kripto Politikaları Konuşuldu” te bir düşünce

  1. Pingback: G20, FSB, IMF Raporlarının Kripto İçin Önemli Olduğunu Düşünoyr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version