Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.178
% 2.64
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.178
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried, Trump’a Aday Olmaması İçin 5 Milyar Dolar Teklif Etmeyi Düşündüğü İddia Edildi!

FTX Sam Bankman-Fried

Michael Lewis, “The Big Short” ve “Flash Boys” eserleri ile tanınan ünlü yazar, itibarı zedelenmiş FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, Donald Trump’a başkan adayı olmaması karşılığında 5 milyar dolar ödeme olasılığını değerlendirdiğini ortaya koydu. Lewis’e göre, Sam Bankman-Fried Trump’ın başkanlık için aday olmaması için 5 milyar dolar teklif etme fikrini araştırdı. Lewis, bu iddiaları Pazar günü yayınlanan bir CBS röportajında paylaştı.


Dikkatinizi çekebilir: FTX Hacker, Çalınan Fonların $8 Milyonunu Hareket Ettirdi


İlginç bir şekilde, Bankman-Fried sadece finansal yönü değil, bu tür bir ödemenin yasal olup olmadığını da düşünüyordu. Lewis, “Sam’in sorduğu soru sadece, ‘Trump’ın aday olmaması için 5 milyar dolar yeterli mi?’ değil, aynı zamanda ‘Yasal mıydı?’ şeklinde açıklamada bulundu.

Bankman-Fried’ın sözcüsü Mark Botnick, potansiyel ödeme hakkında yorum yapmayı reddetti. FTX’in çöküşünden önce Bankman-Fried, aktif bir siyasi bağışçıydı ve iddialara göre hem Demokrat hem de Cumhuriyetçi politikacılara bağışlar yapmıştı.

Bankman-Fried, yaklaşan mahkemesinde çeşitli suçlamalar, arasında dolandırıcılık, ile suçlanması durumunda 100 yıldan fazla hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Onunla ilgili siyasi ve mali konular, Bankman-Fried’ın yaklaşan mahkemesi öncesinde incelenmeye devam ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir