Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.544
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.544
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

FTX Japonya Müşterileri 21 Şubat itibarıyla İtibari ve Kripto Paraları Çekmeye Başlayabilir !

FTX Japonya

Şirket Pazartesi günü yaptığı duyuruda , FTX Japonya için 21 Şubat’ta yerel saatle öğlen itibarıyla itibari para ve kripto varlıklar için para çekme hizmetlerini yeniden başlatacağını söyledi .

Şirketten yapılan açıklamada;

“Müşterilerden gelen çok sayıda talep nedeniyle para çekme işleminin tamamlanması biraz zaman alabilir”.

“Diğer FTX Japonya hizmetlerinin yeniden başladığını en kısa sürede duyuracağız.”

Japon borsası, FTX’in bir bütün olarak ABD’de iflas başvurusunda bulunmasından birkaç gün önce, 8 Kasım’da kepenk kapattı. FTX Europe ile birlikte Japon birimi, mülk fonları geri almaya çalışırken erken satış için ayrıldı .

ftx

FTX, 134 yan kuruluşuyla birlikte Kasım 2022’de Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (FSA), FTX Japan’in iflas başvurusundan önce iş emirlerini askıya alması talebinde bulunmuştu.

FSA’dan gelen bu talebin ardından FTX Japonya, Aralık 2022’de kullanıcıların para çekme işlemlerinin sürdürülmesi için bir plan çıkardı. Plan, FTX Japan’ın müşteri varlıklarının, iflas sürecinin bir parçası olmaması gerektiğine dikkat çeker nitelikteydi.Yeni yapılan duyuru ise Aralık’ta verilen sözü doğrular niteliktedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir