Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.213
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.213
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Celer Network, NFT Airdrop Etkinliği Düzenliyor

Celer Network Airdrop

Mart 2019’da Binance Launchpad üzerinden başlattığı Initial Exchange Offering (IEO) ile adını duyuran Celer Network NFT Airdrop etkinliği ile yine gündemde.

Celer Network, sürdürülebilir Web3 projelerini destekleyen ve politikalar sunan Quest3 ile yaptığı iş birliği sonucu yeni bir Airdrop etkinliği düzenlemekte. Etkinlik kapsamında 6 görevi tamamlayan kullanıcılara özel bir airdrop yapılacaktır. Duyuru Projenin resmi Twitter hesabından açıklandı.

Yapılan Airdrop duyurusunda tüm görevleri tamamlayan kullanıcılara özel Hoş Geldiniz NFT’si verileceği açıklandı. Ancak Airdrop yapılması planlanan NFT’lerin stoklarının sınırlı olduğunun altı çizilmekte.

Celer Network Zincirler Arası Mesaj SDK’sı kullanılarak, geliştiriciler zincirler arası yerel dApp’ler oluşturabilirler. Bu sayede verimli likidite kullanımı, tutarlı uygulama mantığı ve paylaşılan durumlar elde edilebilmekte.

Ayrıca Proje, blok zincirlerinde daha düşük maliyetlerle çalıştırılabilen ve dApp’leri daha hızlı ve daha güvenli hale getiren bir Layer-2 ölçeklendirme platformu sunmakta. Ethereum, Polkadot ve Binance Smart Chain (BSC) gibi blok zincirleri için tasarlanan Celer Network, yakında ek zincirler de eklemeyi planlamaktadır.

Celer Network, MIT, Princeton, UC Berkeley ve UIUC gibi prestijli üniversitelerden doktora derecesine sahip girişimciler ve teknoloji devleri olan Google, Cisco, Oracle, Amazon gibi şirketlerde çalışmış deneyimli kişiler tarafından kurulmuştur. Ayrıca Celer Network’te kullanılan uygulamalar ve ara yazılımlar, DeFi, blok zinciri ve GameFi gibi alanlarda geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmayı başarmıştır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir