Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.468
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.468
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Crypto Exchange Zipmex Müşterilerin Para Çekme İşlemlerini Yeniden Başlatacak !

Zipmex

Geçen yıl kendisini bir kredi sıkışıklığının içinde bulan Güney Doğu Asya kripto para birimi borsası Zipmex, geçen ay bir risk sermayesi şirketiyle anlaşma yaptıktan sonra müşterilerin para çekme işlemlerini yeniden başlatacak.

Bir duyuruya göre, tüm uygun alacaklıların, 21 Mart’a kadar para çekme işlemlerini tamamlamayı hedefleyen, şirketin program yöneticisi yatırım şirketi KordaMentha ile 21 Şubat’a kadar borçlu olunan tutarı içeren bir form doldurmaları gerekiyor .

Ulaşılan bir kaynağa göre Kasım ayında bir kurtarma anlaşması imzalandı ve anlaşma neticesinde ”Girişim firması anlaşma şartlarını imzaladı ve dilimler halinde para sağlıyor” görüşü olayı takip edenler arasında yayıldı.

Zipmex

Zipmex, geçen yaz Terra ve onun algoritmik stablecoin’i UST’nin patlamasından doğan piyasa çöküşünün ardından zor duruma düşen şirketlerden biriydi. Babel Finance ve Celsius Network’e 53 milyon dolar değerinde iki kredi verdi ve bunların hiçbiri geri ödenmedi .

Geçen ay, Zipmex’in izinsiz faaliyet gösterip göstermediği konusunda Tayland’ın menkul kıymetler düzenleyicisinden bir soruşturma ile karşı karşıya olduğu bildirildi .

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtubeve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir