Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.702
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.702
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Fan Token Platformu İçin Yeni Bir Duyuru Yayınladı

Binance Fan Token

Kripto borsası Binance, Fan Token platformuyla spor takımlarının taraftarlarıyla daha yakın ilişkiler kurmaya odaklanıyor. Taraftar kulübü programı, taraftarların çeşitli ödüller kazanabilmeleri için puan toplamalarına izin veriyor. Bu ödüller, bilet satın almaktan, sporcularla özel etkinliklere katılmaya kadar değişebiliyor.

Taraftarlar, anketlere katılarak veya diğer basit görevleri tamamlayarak puan toplayabiliyorlar. Daha yüksek katılım seviyesine sahip olmak, daha iyi ödüllere erişmelerine olanak tanıyor. Binance NFT ve Taraftar Token Başkanı Lisa He, taraftar tokenlerinin taraftar katılımının geleceği olduğunu ve programın taraftarları favori oyuncularıyla akşam yemekleri ve hatta bir stadyum turu aracılığıyla favori takımlara yaklaştırabileceğini belirtiyor.

Binance Fan Token platformu, Santos FC, Porto ve Lazio gibi birçok kulübün binlerce taraftarıyla etkileşime girmesine yardımcı oldu. Bu başarı, platformun spor ile Web3 alanı arasında bir köprü görevi görmeye devam etmesi için cesaret verici.

Binance, Ronaldo’nun fungible olmayan tokenları aracılığıyla hayranlarıyla bağlantı kurmasına yardımcı olarak ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ortaklık kurmuştu. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahte biletlerin neden olduğu fiyaskonun ardından NFT biletleme işine de girmişti. Binance, kulübün Stadio Olimpico’daki iç saha maçlarında NFT biletlerini kullanmak için Società Sportiva Lazio ile ortaklık kurdu.

Binance’in taraftar token platformu, spor takımlarının taraftarlarıyla daha güçlü ve samimi bir ilişki kurmalarına olanak tanıyor. Bu, hem kulüplerin hem de taraftarların birbirleriyle daha yakın hissetmelerine ve iki yönlü bir ilişkiye sahip olmalarına yardımcı olabilmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir