Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.593
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.593
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Abu Dabi, Web3 Girişimlerini Destekleyecek

Abu Dabi Web3

Abu Dabi, Web3 tabanlı yenilikleri desteklemek amacıyla 2 milyar doların üzerinde bir sermaye desteğiyle yeni bir girişim olan Hub71+ Dijital Varlıklar’ı başlatıyor. Bu proje, blockchain teknolojisi ve metaverse uygulamaları gibi Web3 inovasyonlarının geliştirilmesini hedeflemektedir.

Hub71+ Dijital Varlıklar girişimi, son teknoloji ürünü bir blok zinciri ve sanal varlık altyapısının yanı sıra ilerici bir düzenleyici ortama erişim sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca Girişim, Abu Dhabi Global Market’teki (ADGM) Hub71’de yer alacak ve dijital varlık borsaları ve hizmet sağlayıcıları gibi işletmeleri bir araya getirecektir.

Girişim, Web3 girişimlerine bir dizi program ve girişimin yanı sıra küresel pazarlarda ve BAE’de kurumsal, hükümet ve yatırım ortaklarına erişim sağlamayı amaçlamaktadır. Bu program, değerlemesi 1 milyar doların üzerinde olan şirketleri ifade eden ‘unicorn’ aşamasındaki Web3 girişimlerini kapsayacaktır.

Hub71, Abu Dabi ülkesine doğru genişleme ve Orta Doğu ve küresel pazarlardaki varlıklarını büyütme konusunda yardımcı olacak bir değer yaratma programı sunmaktadır. Ayrıca bu girişim, Abu Dabi’nin yenilikçi işletmeleri çekme ve destekleme ve BAE’yi Web3 alanında bir lider haline getirme çabalarının bir parçasıdır.

BAE hükümeti, blockchain teknolojisini ve kapsadığı gelişmekte olan pazarları benimseme konusunda proaktif davranmaktadır. BAE’nin dış ticaretten sorumlu devlet bakanı Thani Al-Zeyoudi, BAE’nin kripto düzenleme rejimi üzerinde çalıştığını ve Körfez ülkesini yeterli korumaya sahip kripto dostu politikalara sahip bir merkez haline getirmeye odaklandığını açıkladı.

Sonuç olarak, Abu Dabi Web3 tabanlı yenilikleri destekleme amacıyla Hub71+ Dijital Varlıklar girişimi, dijital varlık borsaları ve hizmet sağlayıcıları gibi işletmeleri bir araya getirecektir.

Bu girişim, Abu Dabi’nin yenilikçi işletmeleri çekme ve destekleme ve BAE’yi Web3 alanında bir lider haline getirme çabalarının bir parçasıdır. BAE hükümeti, blockchain teknolojisi ve kapsadığı gelişmekte olan pazarları benimseme konusunda proaktif bir tutum sergilemektedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir