Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.329
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.329
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance, Olası Cezalara Hazırlanıyor

Binance

Binance, ABD düzenleyicileri tarafından yürütülen soruşturmaların sonucunda para cezalarıyla karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor.

Firmanın strateji müdürü Patrick Hillmann, Binance’in geçmişteki uyum sorunlarını gidermek için düzenleyicilerle birlikte çalıştığını belirtti.

Hillmann, devam eden soruşturmaların sonucunun muhtemelen para cezaları olacağını ancak daha fazlasının da olabileceğini söyledi. Binance, ABD’de 2018 yılında Adalet Bakanlığı tarafından kara para aklama karşıtı yasaların olası ihlalleri nedeniyle başlatılan bir soruşturma da dahil olmak üzere çeşitli soruşturmalara tabi tutulmuştur.

Binance yöneticisi, son yaptırım faaliyetlerine atıfta bulunarak, bunun “Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekten derin ve uzun süreli bir caydırıcı etkiye sahip olacağını” söyledi.

ABD’deki kripto para düzenlemeleri, kripto sektöründe büyük bir kafa karışıklığına neden olmuştur. Son zamanlarda, menkul kıymetler yasaları kapsamına girdiği düşünülen belirli stake hizmetleri ve sabit coinler hedef alınmıştır. SEC, sektör gözlemcilerinin “kriptoya karşı savaş” olarak adlandırdığı bir uygulamayı hızlandırdı.

Binance yöneticisi, ABD düzenleyicileri ile sorunları çözmenin firma ve geleceği için iyi olacağı sonucuna vardı. “Bu, şirketimiz için iyi bir an olacak çünkü sorunları geride bırakmamızı sağlayacak” dedi.

Son olarak, Binance konuyla ilgili herhangi bir ek yorumda bulunmayı reddetti.

Geçen hafta, Kraken’e 30 milyon dolar ceza kesildi. Ayrıca SEC yaptırım eyleminin ardından stake hizmetlerini durdurması emredildi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir