Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.449
% 4.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.449
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Huobi, Hong Kong’a Genişlemeyi Hedefliyor

Huobi

Kripto para borsası Huobi Global, Hong Kong’da yeni lisanslama ve düzenleme hamlelerini değerlendirerek, Hong Kong’a genişlemeyi hedefliyor.

Huobi Global, Çin özel idari bölgesinde perakende müşterilere hizmet vermesine olanak tanıyacak yeni lisanslama ve düzenleme değişikliklerini takip ediyor. Bu değişiklikler sayesinde, kripto para borsalarının Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’na (SFC) kaydolması gerekecek. Bu da Huobi Global’in hizmetlerini Hong Kong’da genişletmesine olanak tanıyacak.

Ayrıca, borsanın kurucusu Justin Sun, şirketin Hong Kong’da kurumsal ve yüksek net değerli bireylere adaklanması beklenen yeni bir borsa açmayı planladığını da Twitter’da paylaştı. Bu borsa, Huobi Hong Kong adıyla faaliyet gösterecek.

SFC, yeni Hong Kong lisanslama tekliflerini kamuoyu görüşüne açtı ve yeni rejim Haziran ayında yürürlüğe girecek. Ayrıca bu değişiklikler sayesinde, finansal hizmet sağlayıcıları da Aralık ayında yeni, genişletilen sistemde yer almak için sıraya girdi. Bu, Hong Kong’da kripto para borsalarının genişlemesi için büyük bir fırsat sunmakta.

Huobi Global’in Hong Kong’da genişlemesi, bölgedeki kripto para işlemlerinin artmasına ve kripto para birimlerinin daha fazla benimsenmesine yol açabilme ihtimali bulunmakta. Ayrıca, bölgedeki yüksek net değerli bireylerin ve kurumların da kripto para birimlerine olan ilgisini artırabilmekte. Bununla birlikte, Huobi Global’in Hong Kong’daki düzenleyici çerçeveye uyum sağlaması gerekecek ve bu süreçte çeşitli zorluklarla karşılaşılma ihtimali bulunmakta.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir