Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.427
% 1.71
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.427
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

FTX EU, Avrupalı Müşteriler İçin Web Sitesi Açtı

FTX EU

Kripto para platformu FTX’in Avrupa kolu FTX EU, Kasım ayında çökmesinin ardından Avrupa’daki müşterilerine geri ödeme yapmak için bir web sitesi açtı.

FTX Europe’un yeni web sitesi, Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından onaylandı ve sadece etkilenen müşterilerin para çekme taleplerini iletmeleri için kullanılacak.

“Yeni alan adımız www.ftxeurope.eu’un, sizin de tespit ettiğiniz gibi, düzenleyicimiz CySEC tarafından onaylandığını lütfen unutmayın. Web sitesi yalnızca tüm FTX EU LTD müşterilerinin FIAT bakiyelerini talep edebilmeleri için kullanılacaktır. Bu web sitesi üzerinden herhangi bir hizmet ya da ürün sunulmayacaktır.”

FTX EU, yalnızca Mart 2022’de kullanıma sunulmuştu ve küresel girişim Kasım ayında çökmüştü, bu nedenle kaç müşterinin etkilendiği tam olarak bilinmiyor. Ancak FTX Japonya gibi diğer FTX iştirakleri, etkilenen müşterilere telafi yapmak için adımlar atmıştı.

Kıbrıs düzenleyici kurumu, FTX Group ve bağlı şirketlerinin (FTX EU dahil) Kasım ayında iflas başvurusunda bulunmasından kısa bir süre önce, FTX.EU’dan faaliyetlerini askıya almasını istemişti. FTX Europe’un merkezi, faaliyet gösterdiği kısa süre boyunca İsviçre’deydi.

FTX EU’nun yeni web sitesi, etkilenen müşterilerin sorunlarını çözmeye yardımcı olacak ve FTX Group’un itibarını korumak için atılan önemli bir adım olarak görülüyor.

Daha önce FTX, bazı alacaklılarına müşteri kodları ve varlık miktarlarının yer aldığı bir bilgilendirme e-postası göndererek iflas sürecine ilişkin bilgilendirme sağlamıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir