Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.725
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.725
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried Yeniden Mahkemede

Bankman-Fried

Kripto dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, mahkemeye dönüş yaptı ve avukatlarının çıkar çatışması konusunda adım attı. Bankman-Fried, Marc Mukasey ve Torrey Young gibi avukatlarla ilişkili potansiyel çatışmaları ele almak üzere hapishane döneminden sonra ilk kez mahkeme salonuna adım attı.

Bankman-Fried’ın 28 Mart’taki hüküm duruşması için hazır bulunması bekleniyor. Bankman-Fried, FTX CEO’su olarak istifa ettikten sonra iflas başvurusunda bulundu ve dolandırıcılık suçlamalarıyla mahkum edildi. Savcılar, ikinci duruşmaya devam etmemeyi öneriyorlar. Bankman-Fried’ın ceza önerilerini sunması için süresi 27 Şubat’a kadar uzatıldı.

Inner City Press’in raporuna göre, Bankman-Fried, avukatları Mukasey ve Young ile çıkar çatışmasız hukuki temsil konusunda anlaşmaya vardı. Bu süreçte, eski Celsius CEO’su Alex Mashinsky de benzer bir adım attı. New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’ndeki duruşma, Bankman-Fried’ın hapishane dışında ilk kez görünmesine işaret ediyordu. Medya genellikle bu duruma fazla dikkat çekmese de, eski CEO’nun mahkumlarla birlikte fotoğrafları basına yansıdı.

Mukasey ve Young, Bankman-Fried ve Mashinsky’yi temsil etmeye devam ederken, Christian Everdell ve Mark Cohen gibi avukatlar geri çekildi. Bankman-Fried’ın hüküm günü için Yargıç Lewis Kaplan’ın huzuruna çıkması planlanıyor.

Eski FTX CEO’su Bankman-Fried, kripto sektöründe “Altın Çocuk” olarak bilinirken, şirketin iflas etmesinin ardından hukuki sorunlarla karşı karşıya kaldı. 2023’teki duruşmanın ardından, beş ağır suçlama daha beklenirken, savcılar kamu yararı gözeterek ikinci bir duruşmaya karar vermedi. Bankman-Fried’ın savunma ekibinin ceza önerilerini sunması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir